Het is de dag van de zorg: 5 redenen waarom jij werken in de zorg moet overwegen!

Op 12 mei 2023 vieren we de jaarlijkse Dag van de Zorg! Op deze bijzondere dag worden alle zorgmedewerkers in het zonnetje gezet en staan we stil bij het belangrijke werk dat zij verrichten. Het werk van zorgmedewerkers is niet alleen van onschatbare waarde voor patiënten en hun naasten, maar ook voor de samenleving als geheel. Daarom verdienen zorgtoppers alle lof en ondersteuning die zij nodig hebben om hun werk uit te voeren. En dat doen wij graag op de dag van de zorg!

Florence Nightingale: inspiratiebron voor zorgprofessionals en het ontstaan van de dag van de zorg!

Wauw, wat een bijzondere dag vandaag! Precies 200 jaar geleden, op 12 mei 1820, werd de legendarische Florence Nightingale geboren. Deze ongelooflijke vrouw wordt wereldwijd erkend als de grondlegger van de moderne verpleegkunde en is een ware inspiratie voor ons allemaal!! Haar toewijding, doorzettingsvermogen en grenzeloze visie op zorg hebben geleid tot belangrijke vernieuwingen in de gezondheidszorg en haar onuitwisbare erfenis is nog steeds voelbaar in de zorgpraktijk van vandaag.

En daarom is het vandaag, op haar verjaardag, dat we de Dag van de Zorg vieren. Dit is een dag om onze diepste waardering uit te spreken voor Florence Nightingale en voor alle fantastische zorgmedewerkers die haar ongelooflijke werk voortzetten. We staan ​​vandaag stil bij de immense impact die Florence Nightingale heeft gehad op de zorgsector en vieren haar nalatenschap met trots en dankbaarheid. Dus laten we vandaag en altijd onze zorgverleners eren en bewonderen voor hun moed, toewijding en ongelooflijke inzet!

5 redenen waarom je via Tempo Team wil werken in de zorg!

Hier zijn vijf redenen waarom het absoluut GEWELDIG is om via Tempo Team in de zorg te werken:

 1. Vrijheid in overvloed:
  Bij Tempo Team draait alles om flexibiliteit! Zeg maar dag tegen de traditionele 9-tot-5 werkdag, want hier heb jij de touwtjes in handen! Met flexibele werkschema's kun jij je eigen tijd indelen en genieten van die perfecte werk-privébalans. Of je nu op zoek bent naar parttime werk, tijdelijke klussen of gewoon wat variatie in je rooster wilt, Tempo Team heeft het allemaal!

 2. De tofste werkplekken:
  Bij Tempo Team krijg je de kans om te schitteren op verschillende zorglocaties. Of het nu gaat om een gerenommeerd ziekenhuis, een gezellig verpleeghuis, een dynamische thuiszorgorganisatie of zelfs een inspirerend revalidatiecentrum, jij bepaalt waar je naartoe gaat! Met zo'n variatie aan werkomgevingen kun jij je professionele vaardigheden naar een hoger niveau tillen en jezelf blijven uitdagen.

 3. Groei als een kampioen:
  Bij Tempo Team denken we altijd mee aan jouw groei! Met een breed scala aan cursussen, workshops en begeleiding kun jij jezelf blijven ontwikkelen als een ware zorgsuperster! Of je nu je medische kennis wilt verbreden, leiderschapsvaardigheden wilt aanscherpen of wilt uitblinken in gespecialiseerde zorggebieden, wij hebben de middelen om jouw professionele groei te stimuleren.

 4. Werkplezier in overvloed:
  Werken in de zorg via Tempo Team betekent niet alleen dat je mensen helpt, het betekent ook dat je plezier hebt in je werk! Je bouwt waardevolle banden op met patiënten, collega's en een hele gemeenschap van zorgprofessionals. Het gevoel van voldoening dat voortkomt uit het verbeteren van iemands leven en het werken in een team van gepassioneerde zorgverleners is werkelijk onbetaalbaar!

 5. Uitdagingen die je naar nieuwe hoogten brengen:
  Bereid je voor op een wild avontuur, want werken in de zorg is nooit saai! Via Tempo Team krijg je de kans om dagelijks nieuwe uitdagingen aan te gaan en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Van diverse taken en verantwoordelijkheden tot het omgaan met complexe situaties, jij staat altijd paraat om te schitteren. En geloof me, niets kan tippen aan het gevoel van voldoening dat je krijgt wanneer je obstakels overwint en het leven van mensen positief beïnvloedt.

Wil jij via Tempo Team werken in de zorg? Bekijk dan al onze vacatures en solliciteer snel!

Vacatures in de zorg