Top 5 unieke locaties om te werken in de horeca

Volgens onze werkenden zijn dít de favoriete, meest unieke werkplekken in de horeca. Laat je inspireren met ideeën voor unieke werkplekken in de horeca. Welke horecawerkplekken maken de branche zo interessant?

Dit zijn de 5 favoriete unieke werkplekken in de horeca:

1: Op een kazerne

🤝 Maatschappelijke bijdrage  | 🎖️ Bijzondere werkomgeving

Het werken in de horeca op een defensie kazerne is een unieke ervaring. Je werkt in een omgeving die anders is dan andere horeca omgevingen. Vanuit het bedrijfsrestaurant draag jij bij aan de ondersteuning en dienstverlening van de militairen. Het werken op een defensie kazerne biedt je de kans om deel te nemen aan speciale evenementen en activiteiten die alleen voor de militaire gemeenschap toegankelijk zijn. Zoals Veteranendag of kamp Heumensoord tijdens de Vierdaagse. Een super combinatie van structuur en gezelligheid! Werken in de horeca op een defensie kazerne is een dankbare en uitdagende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Werken in de horeca op een kazerne >

2: In een historisch gebouw

🏰 Culturele kennis | 🐲 Ambiance

Werken in een historisch gebouw, zoals een oud kasteel, museum of monumentaal pand geeft een extra dimensie aan je werk. Hier beleef je de geschiedenis en cultuur van de locatie. En leer je zelf ook nog eens iets bij. Daarnaast vraagt zo’n bijzonder locatie ook om de beste food pairing. Jij maakt er een culinaire belevenis van met die ene wijn uit 2005 die perfect bij dit stuk wild past! Een van de leuke kenmerken van werken in de horeca in een historisch gebouw is de ambiance van de architectuur, decoraties en kunstwerken. Door het nostalgische gevoel hebben jouw gasten altijd een bijzondere ervaring. Dat is nog eens een inspirerende werkomgeving!

3: Aan het strand

🍹 Ontspannen sfeer | 🌅 Prachtig uitzicht

De meest positieve werkomgeving is die van het strand. Gasten komen naar het strand om te ontspannen en te genieten van de zon en lekker eten. Hierdoor is er altijd een relaxte en vriendelijke sfeer. Ook ben je in de horeca aan het strand lekker veel buiten en dat is hartstikke gezond! Jij weet dit strandseizoen precies welk drankje er gedronken moet worden. En zorgt er natuurlijk voor dat deze er Instagrammable uit ziet. #gezel. Werken in de horeca aan het strand betekent ook genieten van prachtig uitzicht en elke avond een ondergaande zon.

4: In een sport- of evenementen stadion

🎙️ Sfeervolle evenementen | 🤳 Unieke levenservaring

Werken in een sport- of evenementen stadion biedt een unieke ervaring waarbij je kunt genieten van wedstrijden of evenementen terwijl je werkt. Op deze werkplek maak je alles van dichtbij mee terwijl je zelf geld verdient. Win-win! Je komt in aanraking met andere sport en evenementen fans en hebt daardoor altijd interessante gesprekken. Sommige evenementen komen maar eens in de jaren voor. Hierdoor doe jij unieke levenservaringen op.

Werken in de horeca in een sport- of evenementen stadion > 

5: Op een vakantiepark

🌴 Vakantiegevoel | 👐 Bijzondere ontmoetingen

Op een vakantiepark ontmoet je mensen van over de hele wereld. Door al die verschillende nationaliteiten spreek jij binnen een korte tijd gasten aan in alle talen. Op zo’n mooi vakantiepark zou je bijna vergeten dat je niet zelf op vakantie bent. Jij brengt iedere dag dit vakantiegevoel over op de gasten. Én draagt bij aan het creëren van mooie, onvergetelijke momenten. Verder biedt werken op een vakantiepark afwisseling. Op vakantieparken zijn verschillende soorten restaurants en bars om te werken.

Werken in de horeca op een vakantiepark >