Aanvullende voorwaarden app

Door gebruik te maken van deze app ga je onvoorwaardelijk akkoord met deze aanvullende voorwaarden specifiek voor de app. Tempo-Team behoudt zich het recht voor de inhoud van deze voorwaarden te wijzigen. Deze aanvullende voorwaarden maken onlosmakelijk onderdeel uit van de gebruikersvoorwaarden.

Bij gebruik van de app slaan wij enkele gegevens op om het gebruik van de app te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren. Opgeslagen informatie is gekoppeld aan jouw apparaat ID, en wanneer je bent ingelogd, aan jouw account ID. Voor zover persoonsgegevens worden verzameld, worden die verwerkt conform de bepalingen van ons privacystatement.

De Tempo-Team app slaat gegevens op

  • Om te zorgen dat de app werkt zoals wij dat bedoeld hebben
  • Om te voorkomen dat acties meerdere malen opnieuw moeten worden uitgevoerd, bijvoorbeeld zodat je bij een volgend bezoek aan de app automatisch wordt ingelogd
  • Om jouw gebruik van de app te vergemakkelijken (bijvoorbeeld om de door jou bewaarde en bekeken vacatures te onthouden en te tonen).

Opslagtermijn:  Sessie - 2 jaar

De Tempo-Team app gebruikt gegevens voor statistieken/analyses

We slaan gegevens op voor app-statistieken om de werking van de app te monitoren, de app te verbeteren op basis van prestaties en om de effectiviteit van campagnes te beoordelen.

Wij gebruiken deze gegevens om informatie te verzamelen over hoe bezoekers onze app gebruiken. Daardoor kunnen we de app nog beter op bezoekers afstemmen. De gegevens worden geanonimiseerd verzameld en worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor verbetering van de prestaties van de app. Tempo-Team meet het app-bezoek met Google Analytics. De gegevens worden op anonieme basis gedeeld met Google Analytics. Alleen Tempo-Team en leveranciers namens Tempo-Team hebben toegang tot de verzamelde data in Google Analytics.

Opslagtermijn: Sessie - 2 jaar

(Versie. maart 2020)