Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Eindhoven

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Eindhoven

Keizersgracht 14

 • 040-2697900
 • 5611GD Eindhoven
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Banen-zoektocht begonnen? Wij helpen je! 

Je bent op zoek naar een baan. Spannend! We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Is het wel gezellig? Helpen de collega's als je het even druk hebt? Hoeveel vakantiedagen krijg je? We helpen je! Of jij nu online een baan zoekt of gezellig langskomt. Samen kijken we welke baan het beste bij jou past. Baan? Ook dan kan je bij ons terecht. Jij krijgt namelijk een contactpersoon. Deze persoon helpt jou met doorgroeien en al je andere vragen. Ken je Tempo-Team? Dan weet jij pre-cies wat we nu gaan vertellen. Ken je ons nog niet? Dan is er één ding wat jij moet onthouden. Wij staan voor werkplezier. We doen er alles aan om jou thuis te laten voelen bij jouw nieuwe baan. 

Meestgestelde vragen over Tempo-Team uitzendbureau Eindhoven

 • Is de vestiging goed te bereiken?

  Yess, zeker. In de binnenstad van Eindhoven ligt onze vestiging. We zijn bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook zijn er voldoende (betaald-)parkeergelegenheden. Je bent van maandag tot vrijdag welkom van 08.30 tot 17.30.
   

 • Kan ik gewoon zomaar langskomen?

  Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel! We zijn te bereiken op: 040-2697900

 • Welke vacatures zijn er allemaal in Eindhoven?

  In Eindhoven hebben we een grote diversiteit aan vacatures. Zoek jij iets in de richting van logistiek? Hebben we! Zoek jij een functie als klantenservicemedewerker? Hebben we! Of zoek jij een functie in de horeca? Zelfs dat hebben we! Onze collega's van Tempo-Team Hospitality zitten namelijk bij ons in het pand. Maar ook voor functies richting sales, administratie of productie kun je bij ons terecht.

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Top! Sollicteer via de gele button onderaan de vacature. Dat is het snelst!

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Vragen zijn welkom! Onderaan de vacature zie je contactgevens staan. Deze persoon weet alles over de vacature. 

Werkgevers in Eindhoven