Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Eindhoven

Tempo-Team uitzendbureau Eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging gaan we samen met jou, onder het genot van een kopje koffie of thee, op zoek naar een passende baan. In de binnenstad van Eindhoven ligt ons mooie Huis van Werk. We zijn bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook zijn er voldoende (betaald-)parkeergelegenheden. In het Huis van Werk ben je van maandag tot vrijdag welkom van 08.30 tot 17.30.

Werkplezier bij Tempo-Team Eindhoven

Werkplezier staat voor ons in Eindhoven bovenaan. Dit geldt voor ons als intercedenten maar ook voor jou als werkzoekende. Samen gaan wij op zoek naar dé passende baan waar jij de meeste werkplezier uithaalt. Haal jij plezier uit contact met collega’s? Of haal jij plezier uit het scoren van sales? Samen zoeken we dit voor je uit.

Hoe zorgen wij met collega’s voor werkplezier? Gezamenlijke lunches, op vrijdag een gezellige vrijmibo aan onze prachtige bar en samen successen vieren – groot of klein!

De vacatures bij Tempo-Team Eindhoven

In Eindhoven hebben we een grote diversiteit aan vacatures. Zoek jij iets in de richting van logistiek? Hebben we! Zoek jij een functie als klantenservicemedewerker? Hebben we! Of zoek jij een functie in de horeca? Zelfs dat hebben we! Ons horeca uitzendbureau JMW zit namelijk bij ons in het pand. Maar ook voor functies richting sales, administratie of productie kun je bij ons terecht.

Keizersgracht 14

  • 040-2697900
  • 5611GD Eindhoven
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!