Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Haarlem

Tempo-Team uitzendbureau Haarlem

In Haarlem, vlakbij onze hoofdstad, is Tempo-Team uitzendbureau Haarlem gevestigd. Het Tempo-Team uitzendbureau is gevestigd aan de rand van Centrum Haarlem naast het station, Station Haarlem-Spaarnwoude. Parkeren bij Tempo-Team Uitzendbureau Haarlem is gratis. Ga je met de trein dan loop je letterlijk vanaf het perron onze Tempo-Team vestiging Haarlem binnen. Je komt binnen en ontvangt van ons een warm welkom. Een lekker kopje koffie of thee mag bij een goed gesprek over jouw carrièrewensen niet ontbreken natuurlijk! Bel je even voordat je langskomt? Wij maken graag een afspraak en tijd om jou te ontmoeten om jou te helpen aan een toffe baan. Van werken als logistiek medewerker tot administratief medewerker wij hebben klanten in verschillende branches. Wij helpen jou aan een baan met veel werkplezier. Tempo-Team Haarlem helpt jou aan een baan die bij jou past! 

In Haarlem en omstreken zitten ontelbaar veel leuke bedrijven, waaronder bedrijven in de productie- en logistiek en bedrijven in de retail en commercie of bedrijven die gespecialiseerd zijn in e-commerce en marketing. Door deze bedrijven en de mooie authentieke stad Haarlem met een bruisend uitgaansleven is Haarlem dan ook een toffe stad om te werken. Zeker weten dat jij je niet hoeft te vervelen!

Werkplezier bij Tempo-Team Haarlem

Werkplezier betekent voor ons samenwerken met elkaar, maar ook met alle mensen om ons heen. Wij halen plezier uit het helpen van onze flexkrachten, kandidaten en bedrijven door dagelijks met hen in contact te zijn. Iedere dag is ons werk als intercedent bij Tempo-Team een andere belevenis! Een goed gesprek, een leuk verhaal of iemand spreken die jou inspireert en motiveert, daar krijgen wij energie van. Weten wat de ander prikkelt en samen successen delen zijn voor ons de drijfveren tot succes. Wij zijn een hecht team en in het kader van “er is altijd iets te vieren” doen we regelmatig ergens een drankje of geven wij elkaar een complimentje en staan wij stil op waar wij trots op zijn en wat wij hebben bereikt.

De vacatures bij Tempo-Team Haarlem

Via Uitzendbureau Tempo-Team Haarlem kun je aan het werk bij verschillende opdrachtgevers. In Haarlem maar ook in Ijmuiden, Heemstede, Badhoevedorp en Lijnden zitten onze klanten. Wij helpen onze klanten met het vervullen van vacatures in verschillende branches.

Ons aanbod is zeer divers en naast flexibel werk hebben wij ook vacatures waarbij je meteen op contract in dienst bij het bedrijf wordt aangenomen. Bij Tempo-Team uitzendbureau zijn wij op zoek naar administratief- maar ook naar callcenter medewerkers. Voor onze logistieke klanten zijn wij altijd op zoek naar logistiek medewerkers zo bijvoorbeeld heftruckchauffeurs of reachtruck chauffeurs en zoeken we voor diverse klanten altijd klantenservice medewerkers, financieel administratief medewerkers of HR medewerkers in Haarlem en omgeving.

Werp direct een blik op onze actuele vacatures in Haarlem, wie weet zit er iets voor je bij. Reageer op de baan die bij je past en we nemen snel contact op. Begin jij binnenkort aan een nieuwe uitdaging in je carrière?

Robertus Nurksweg 3-9

  • 023-5532911
  • 2033AA Haarlem
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!