Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Apeldoorn

Tempo-Team uitzendbureau Apeldoorn

Leuk dat je onze vestigingspagina bezoekt! Je vindt onze vestiging op de hoek van de Deventerstraat vlakbij het Brugwachtershuisje in Apeldoorn. Op zoek naar een leuke baan of kun je juist hulp gebruiken van onze uitzendkrachten? We horen graag van je! Onze koffie is heerlijk en we zetten graag een bakkie voor je, maar bel voor de zekerheid even voordat je langskomt. Soms zijn we namelijk buiten de deur om voor je op zoek te gaan naar de leukste vacatures en kandidaten! 
 
Ons uitzendbureau bevindt zich op steenworp afstand van het centrum en op loopafstand van het station van Apeldoorn. Wij zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het ov en parkeren kan voor de deur. 

Werkplezier bij Tempo-Team Apeldoorn

Ben jij op zoek naar werkplezier? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Werkplezier zit in ons DNA verweven! Naast het harde werken, is ontspanning en werkplezier net zo belangrijk. Als je lekker in je vel zit, straal je dit uit en kunnen wij je nog beter van dienst zijn. Zo lunchen we met elkaar, spelen we spelletjes en sluiten we de week graag af met een vrijdagmiddagborrel. Niet alleen is ons werkplezier van belang, maar die van jou natuurlijk ook! Wij zorgen voor plezier door werk dat bij je past. We hebben het lef en de expertise je daarbij uit te dagen. Uit oprechte interesse. Wij kunnen dit, doordat we dichtbij staan en altijd die stap méér voor je doen: een felicitatie op je verjaardag bijvoorbeeld om maar iets te noemen ;)

De vacatures bij Tempo-Team Apeldoorn

Wij nemen altijd diverse vacatures in behandeling zoals bezorgers, (financieel) administratief medewerker, receptioniste of telefoniste, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, logistiek medewerker, commercieel medewerker en zo nog vele andere functies! Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op kijk op onze website naar vacatures bij jou in de buurt! Zit jij momenteel niet helemaal op je plek? Dan gaan we graag met jou in gesprek. We hebben altijd de ambitie je aan je droombaan te helpen. 

Topwerkgevers

Contactgegevens recruitment:

Telefoon: 038-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Contactgegevens uitzenden:

Telefoon: 055 521 7122
E-mail: apeldoorn@tempo-team.nl

Bouwe Landlaan 2

  • 055-5217122
  • 7321AE Apeldoorn
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vacatures in Apeldoorn