Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Delft

Tempo-Team uitzendbureau Delft

Op een steenworp afstand van het Delfts blauwe hart in het centrum vind je de vestiging van Tempo-Team. Parkeren met de fiets kan voor de deur. Vanaf het station is het tien minuutjes lopen. Met de auto kun je ook naar ons toekomen, maar parkeren in de stad is wat prijzig. Je bent altijd welkom voor advies op maat of een gesprek over een vacature.

Werkplezier bij Tempo-Team Delft

‘Gewoon. Doen!’, dat is ons motto. We houden van hard werken en steken graag onze handen uit de mouwen voor jou. Het belangrijkste is dat jij je welkom voelt en dat doen we met koffie, thee en een dosis gezonde humor. Wij zijn boven alles eerlijk en duidelijk. Daar houden wij van in Delft.

De vacatures bij Tempo-Team Delft

Wij zijn vooral actief in het MKB segment. Delft, Den Haag, Rijswijk, Nootdorp, Pijnacker of Delfgauw, kleine of grotere bedrijven? Je zegt het maar, wij hebben er de contacten! Of je nou secretaresse bent, administratief medewerker of financieel medewerker, er is vaak een leuke baan de bij jou past. Daarnaast hebben we leuke functies voor commerciële kanjers.

Contact met Tempo-Team Delft

Als je liever eerst mailt? Dat mag ook! Stuur jouw vraag naar delft@tempo-team.nl en wij nemen binnen 48 uur contact met jou op. Gewoon doen dus!

Oude Langendijk 38

  • 015-2125870
  • 2611GL Delft
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!