Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Doetinchem

Tempo-Team uitzendbureau Doetinchem

Elkaar helpen en naar elkaar omkijken, D'ran! Dat is de Achterhoek! Vanuit onze vestiging aan de Plantsoenstraat 73a in Doetinchem mogen wij iedere dag werkzoekenden en bedrijven in de Achterhoek bij elkaar brengen. Onze vestiging zit middenin het centrum en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt bijna voor de deur en het station is op een kleine 10 minuten lopen. Je bent van harte welkom op onze vestiging! Parkeren kan gratis voor de deur. Er is tussen 8.30 en 17.30 uur vrijwel altijd iemand aanwezig. Onze koffie is heerlijk en we zetten graag een bakkie voor je, maar bel voor de zekerheid even voordat je langskomt. Soms zijn we namelijk buiten de deur om voor je op zoek te gaan naar de leukste vacatures! 

Werkplezier bij Tempo-Team Doetinchem

Wij zorgen voor werkplezier door werk dat bij je past. We hebben het lef en de expertise je daarbij uit te dagen. Uit oprechte interesse. Wij kunnen dit, doordat we dichtbij staan en altijd die stap méér voor je doen: een intakegesprek voeren waarbij we echt naar je luisteren, je heel goed begeleiden.

De vacatures bij Tempo-Team Doetinchem

Wij hebben veel werkaanbod als orderpicker, magazijnmedewerker, commercieel medewerker binnendienst, heftruckchauffeur, administratieve medewerkers en receptionisten.

Contactgegevens recruitment

Telefoon/Whatsapp: 038-4261999
E-mail: recruitment.noordoost@tempo-team.nl

Plantsoenstraat 73-a

  • 0314-340502
  • 7001AB Doetinchem
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!