Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Arnhem

Tempo-Team uitzendbureau Arnhem

Tempo-Team Arnhem is gelegen aan het Willemsplein. In een prachtig pand met een warme gezellige uitstraling. We zitten precies op de looproute van het Centraal Station naar de historische binnenstad. De koffie staat altijd klaar!

Werkplezier bij Tempo-Team Arnhem

Voor ons is werkplezier heel belangrijk. Wij halen ons plezier uit de contacten met collega’s, onze opdrachtgevers, werkenden en kandidaten. Wij vinden het belangrijk eerlijk en open te communiceren, out-of- the box te denken en samen het verschil te maken.

De vacatures bij Tempo-Team Arnhem

In Arnhem en omgeving hebben we veelal klantenservice, administratieve, logistieke en productiegerichte functies beschikbaar. Wijk je af van dat profiel? Geen probleem, we kunnen ook samen met jou op zoek naar de leukste en bijpassende banen in de regio.

Contactgegevens en openingstijden

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig, vanaf 08:30 uur tot 17:30 uur ben jij van harte welkom! Wil je liever even bellen? Dat kan op het nummer: 026 320 33 00.

Willemsplein 8-9

  • 026-3203300
  • 6811KB Arnhem
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!