Werken bij Dawn Foods

Mmmm.. Verse koekjes en muffins! Fabrikant Dawn Foods is de hele dag aan het bakken. Niet Heel Holland Bakt, maar jij bakt voor heel Holland. Lijkt het jou wel wat om aan de slag te gaan bij Dawn Foods? Dat snappen we! Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog! ↓

Nu even geen vacatures beschikbaar

Maar niet getreurd! We hebben nog vééél meer vacatures. Kijk zelf maar!

Werken bij Dawn Foods

Werken bij Dawn Foods

Dawn Foods is een familiebedrijf, uitgegroeid tot een mega bedrijf met vijfduizend werknemers. En er is altijd ruimte voor meer! Op de productielocatie in Steenbergen worden iedere dag bergen met heerlijke koekjes en muffins gebakken. En deze vliegen in heel wat landen over de toonbank. Jammie! 

Als je vraagt aan medewerkers wat er nou zo leuk is aan werken bij Dawn Foods, dan zeggen ze vaak hetzelfde. Het is namelijk heel leuk om te werken met de super lekkere koekjes en muffins. Het ruikt er heerlijk en iedere dag is er genoeg (gratis!) te snoepen in de kantine. Mmmm! Wat wordt jouw favoriete koekje? 

Daarnaast hangt er bij Dawn Foods een super fijne en gezellige sfeer. Iedereen kent elkaar en zet graag een stapje extra om anderen te helpen. En dat is mooi, want zo zijn de bedrijfsuitjes en -evenementen extra gezellig. Dawn Foods organiseert iedere jaar genoeg, zodat jij jouw collega’s ook eens van een andere kant ziet. Denk aan een barbecue in de zomer en een feestje in de winter. 

Arbeidsvoorwaarden

Met de arbeidsvoorwaarden zit het bij Dawn Foods wel goed! We zetten het even voor je op een rijtje:

  • Een goed salaris: als productiemedewerker verdien je bij Dawn Foods €12,06 per uur. 
  • Na een half jaar al je eerste loonsverhoging naar €13,45 per uur. 
  • Toeslagen tot 39%. 
  • 8,33% vakantietoeslag. 
  • Reiskostenvergoeding. 
  • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar operator of eindcontroleur. 

Veel voorkomende vacatures bij Dawn Foods

Smullen van de lekkere koekjes en muffins doe je bij Dawn Foods als inpakker, productiemedewerker of heftruckchauffeur. 

Inpakker

Als inpakmedewerker heb je bij Dawn Foods verschillende taken. Zo is je dag nooit saai. Je pakt producten zoals koekjes of muffins in, schuift volle dozen op de band, bereidt verpakkingsmateriaal voor én zorgt ervoor dat de werkplek schoon en opgeruimd blijft. Je staat hier eigenlijk nooit alleen dus je hebt altijd een collega naast je staan, gezellig! Samen zorg je ervoor dat de band zo weinig mogelijk hoeft stil te staan en alles (letterlijk!) op rolletjes loopt. Heb je ambities? Vanuit deze functie kun je gemakkelijk doorgroeien naar een controleur of operator. 

Productiemedewerker

Als productiemedewerker bij Dawn Foods ben jij de baas over de grondstoffen. Je zorgt ervoor dat de bloem, boter en suiker op het juiste moment klaar staan én je maakt het beslag klaar. Hierbij krijg je natuurlijk hulp van een mega grote mengmachine, want we hebben het hier niet over een kilootje beslag! Om ervoor te zorgen dat alle koekjes en muffins op de juiste manier bereid worden help je ook bij het neerleggen van de cupcakevormpjes. Werk je al een tijdje in de productie en wil je doorgroeien? De volgende stap is deegmaker of operator. 

Heftruckchauffeur

Wanneer je als heftruckchauffeur aan de slag gaat bij Dawn Foods vervul je een enorm belangrijke taak binnen het productieproces. Jij zorgt er namelijk voor dat alle grondstoffen voor de koekjes en muffins op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid, bij de juiste productielijn staan. Op de terugweg neem je dan natuurlijk altijd de volle pallets met koekjes en muffins weer mee, zodat ze direct de vriezer in kunnen. Als heftruckchauffeur bij Dawn Foods heb je een leuke uitdaging, want de paden zijn smal en je moet dus écht vertrouwen op je eigen skills om de stellingen niet omver te rijden. Kun jij, toch? 

Fulltime of parttime werken bij Dawn Foods

Ben je op zoek naar een parttime of fulltime baan? In beide gevallen ben je bij Dawn Foods aan het juiste adres. Er zijn namelijk nooit genoeg koekjes en muffins, dus het productieproces gaat (bijna) 24/7 door. Alleen op zondag wordt er niet gewerkt, dus dan ben je altijd vrij. Dat is fijn, hè?

Op alle andere dagen wordt er in drie ploegen gewerkt: 06.00 tot 14.00 uur, 14.00 tot 22.00 uur en 22.00 tot 06.00 uur. Je kunt al vanaf 24 uur per week aan de slag en wanneer je fulltime wilt werken, is dit bij Dawn Foods maximaal 37,5 uur per week. Lekkeerrr!

Werken bij Dawn Foods in Steenbergen

Zoals gezegd: de productielocatie van Dawn Foods staat in Steenbergen. Een van de mooiste dorpen van Brabant. Je kunt er gratis parkeren en met de auto (of fiets natuurlijk) is de werklocatie goed te bereiken. Met het openbaar vervoer gaat het wat minder soepel, dus wanneer je als inpakker, productiemedewerker of heftruckchauffeur aan de slag wilt bij Dawn Foods, moet je wel over eigen vervoer beschikken. De reiskosten die je vervolgens maakt betaalt Dawn Foods gewoon voor je, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Goed geregeld, toch?

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.