Werken als gedetacheerde

Wanneer je gedetacheerd wordt via Tempo-Team, ga je een arbeidsovereenkomst met ons aan. Je ontvangt onze Personeelsgids voor gedetacheerden die, samen met je arbeidsovereenkomst, de basis vormt voor onze samenwerking. Anders dan bij uitzenden loopt deze arbeidsovereenkomst bij het eindigen van de opdracht gewoon door, want je blijft in dienst bij Tempo-Team. Of hierbij ook jouw salaris wordt doorbetaald, hangt af van de afspraken die Tempo-Team hierover met je heeft gemaakt.

Er zijn dus verschillen tussen uitzending en detachering, maar ook veel overeenkomsten. Zo val je in beide gevallen onder de CAO voor Uitzendkrachten. Detachering vindt vaak plaats in overleg met Tempo-Team. De detacheringsovereenkomst is voor bepaalde tijd en tijdens deze periode kun je werkzaam zijn bij een of meerdere opdrachtgevers. Je kunt de arbeidsovereenkomst alleen tussentijds beëindigen als deze mogelijkheid in het contract is opgenomen. Ook vakantiekrachten zijn op detacheringsbasis werkzaam.

Als je langere tijd als gedetacheerde aan het werk gaat, maak je kennis met diverse opdrachtgevers en gevarieerde projecten en werkzaamheden. Hierdoor ontwikkel je je snel, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Je bent hierbij verzekerd van professionele begeleiding door een van onze consultants. Je kunt desgewenst deelnemen aan vakinhoudelijke events, opleidingen en trainingen.