Werken als gedetacheerde

Werken als gedetacheerde, wat betekent dat nou eigenlijk? Je hoort de term vaak, maar wat het precies betekent is niet voor iedereen duidelijk. Hoog tijd om de term eens duidelijk uit te leggen. Daar gaan we!

Een moeilijke term - detachering

Wanneer je aan de slag gaat als gedetacheerde, ben je in dienst bij Tempo-Team. Simpel gezegd neem je klussen en opdrachten aan bij andere bedrijven, maar houd je een contract bij Tempo-Team. Ben je klaar met je klus? Dan blijf je dus gewoon in dienst bij Tempo-Team.

Uitzendkracht of detacheerder?

Als je het zo leest, lijkt een detacheerder best wel op een uitzendkracht. Klopt ‘n beetje! Je wordt in beide gevallen vanuit Tempo-Team uitgezonden en voor beiden geldt de CAO voor Uitzendkrachten. Het grote verschil? Een detacheerder gaat een contract aan met Tempo-Team en een uitzendkracht niet.

De voordelen van gedetacheerde

Afwisseling! Als je aan de slag gaat als gedetacheerde kom je waarschijnlijk bij veel verschillende opdrachtgevers over de vloer. Het voordeel? Je leert veel en snel. En niet alleen op zakelijk gebied, maar ook persoonlijk. Daarnaast krijg je ook nog professionele begeleiding en mag je meedoen aan events, opleidingen en trainingen. Dikke win-win situatie dus. En mocht je klaar zijn bij een opdrachtgever, dan blijf je dus nog in dienst bij ons. Sta je niet direct zonder centen op straat. Da’s fijn.

Benieuwd naar andere soorten dienstverband?

Ontdek de mogelijkheden als tijdelijk en vast dienstverband, interimwerk en uitzenden.