Werken naast je studie? Zo doe je dat!

Als student zit je natuurlijk al de hele dag in de boeken. Je studie combineren met een bijbaantje is al lastig genoeg. MAAR, niet onmogelijk😇 . Zelfs zonder vast rooster heb vrije uren en die kan jij makkelijk vullen met werk. En ik hoor je al denken ‘’Hoe dan?’’. Geluksvogel! Laten wij nou net voor jou de leukste bijbanen voor je hebben die goed te combineren zijn met je studie! Hebben? Ga dan dicrect naar de vacatures!

Tempo-Team GO

Tempo-team go is perfect te combineren met je studie. Jij bent namelijk de baas over je eigen agenda. Tempo-team go heeft verschillende klussen. Je gaat werken als postsorteerder bij PostNL of als schoonmaker in je favoriete vakantiehuisje, jij kiest! Wie weet sta jij wel achter de bar van je favoriete festival. Geen ervaring? Geen zorgen, wij leren het je wel. Ben jij een administratieve duizendpoot of kan jij in stijl met 3 borden lopen? Ook daarvoor kan je terecht bij Tempo-team Go. Van administratie organiseren in een bedrijf tot mensen bedienen in De Kuip. Tempo-team Go biedt het allemaal aan. Alle klussen worden in de app gezet. Zo zie je elk moment van de dag of er een toffe klus bij zit. Je kan zelf kiezen wanneer je je aanmeldt voor een klus. Hierdoor hoef je je tijdens je tentamenweken niet af te melden of vrij te vragen. Mocht je een paar dagen vrij hebben? Dan kan je je dagen vullen met klussen. 

Klantenservice

Ik hoor je al denken. ‘Lekker abonnementen verkopen zeker?’ Zeker niet! Natuurlijk hebben wij vacatures voor echte salestijgers, maar ook als jij liever alleen een helpende hand biedt hebben wij klantenservice vacatures voor jou! Het leuke is dat je deze bijbanen vaak vanuit huis kunt doen, lekker met je sloffen aan. Jij hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over die bus die je wel eens mist! Van verzekeringen tot de balie van jouw eigen gemeente. Hoe cool klinkt dat?! Mensen met vragen een stukje verder helpen. Dankbaar, hoor! Elk telefoontje is dus heel anders en wie weet wat voor verrassingen je te wachten staan. 

Horeca en evenementen

In de horeca kan je alle kanten op. Je kan de catering verzorgen op de kazernes van defensie. Show je social skills als host bij evenementen! Wie weet sta jij in de bediening van een super luxe restaurant. Maar je kan natuurlijk ook gewoon aan de slag als bezorger, lekker rijden! In de keuken kan je ook altijd nog terecht. Overdag lekker koken voor je favoriete restaurant of toch liever in de avond aan de bak? Ja je leest het goed: in de avonden kan je ook terecht. Hierdoor kan je overdag je lessen volgen en je voorbereiden voor je tentamens. Als host bij evenementen leiden alle wegen naar…. jou! Jij bent het aanspreekpunt van het event. Zo ga jij over de garderobe of je gaat helpen met de mails en telefoontjes beantwoorden. Samen met je collega’s van de beveiliging zorg je ervoor dat er een gezellige sfeer is gedurende het evenement. 

Logistiek

Ben je meer van het aanpakken? Dan zijn er in de logistieke sector ook nog leuke mogelijkheden. Sjef pakketjes worden? Dan wacht PostNL op jouw sollicitatie als sorteerder! Liever lichtere pakketten sjouwen? Raap dan de nieuwe outfit van je vrienden bij elkaar in het distributiecentrum van Wehkamp! Als er nieuwe producten binnenkomen in het magazijn, zorg jij ervoor dat ze een plek in de stellingen krijgen. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen in de logistiek. Je gaat in de logistiek vaak in ploegen werken. In de ochtend aan de bak of toch liever einde van de dag beginnen? De keuze is aan jou. Hierdoor ben je niet gelijk heel je dag kwijt. 

Geld verdienen op school

Tentamentijd! Dit keer niet voor jou. Als medewerker van Tempo-Team kan het zomaar zijn dat jij geld gaat verdienen op je eigen school. Als surveillant bijvoorbeeld! Meer een kletskous? Dan moet er natuurlijk ook voorlichting gegeven worden over welke opleidingen er het aller-allerleukst zijn. En wie weet dat nou beter dan jij? Gastcolleges? Workshops? U zegt, wij draaien! Bijna dan. Deze bijbanen zijn felbegeerd, dus als jij je spiek-skills wilt inzetten om nu zelf spiek-boeven te vangen, moet je er snel bij zijn. Klik daarom hieronder gelijk op de hogeschool of universiteit waar jij aan het werk wilt! Oh, en als extra kers op de taart: het zijn ook nog onze topwerkgevers!

👉Hogeschool van Amsterdam

👉Hogeschool Rotterdam

👉Haagse Hogeschool

👉Rijksuniversiteit Groningen

👉Radboud Universiteit

👉Technische Universiteit Delft

 

Nu we dit voor je op een rijtje hebben gezet, mag je al je excuses om niet te werken uit het raam gooien. Studeren en werken is heel goed te combineren en nu heb je het ook nog eens zwart op wit. Weet je nu nog steeds niet waar je moet beginnen? Klik dan op de linkjes in de tekst. Die wijzen je de weg. Zo makkelijk kan het zijn. Waar wacht je nog op?