Van krop sla tot gesneden sla in een zakje voor in de supermarkt. In de foodbranche krijg jij het hele proces van A tot Z mee.

Valerie is 24 jaar en werkt nu 10 maanden als productiemedewerker bij Vezet. Het goede salaris bij trok haar de eerste instantie aan.💸 Nu weet ze dat werken bij Vezet nog veeeeel meer is. Haar eigen woorden:

‘Bij Vezet krijg je hele leuke collega’s en er zijn veel doorgroeimogelijkheden’. 

Kan je iets meer vertellen over de functie bij Vezet?

Zeker! Ik werk als productiemedewerker bij Vezet. Ik zorg ervoor dat alle producten in een krat komen en op pallets worden gezet. Als productiemedewerker is het ook mogelijk om groente en fruit te snijden, maar ik pak liever in. Het is fijn dat je bij Vezet je voorkeur kan aangeven. Ze proberen er altijd rekening mee te houden. Het houdt mijn werk ook lekker afwisselend. Ik kan namelijk afwisselen tussen inpakken en snijden. 

Wat maakt jouw functie leuk?

Hmmm, als ik eerlijk ben.. de collega’s!😄 Iedereen is suuuuper vriendelijk. Je kan met iedereen goede gesprekken voeren. Ook met de operators en chefs. We hebben gesprekken over ons privéleven zoals het weekend maar praten ook over werkgerelateerde zaken. Ook helpt iedereen elkaar! Red je het niet om je werkzaamheden af te krijgen? Collega’s staan voor je klaar! Ook komen managers iedere dag even langs om te kijken hoe het met je gaat. Ik vind deze samenwerking erg prettig!

Zijn er doorgroeimogelijkheden bij Vezet?

Jaaaa zeker! Als je goed je best doet zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden bij Vezet. Van productiemedewerker groei je door naar operator. Van operator naar chef en van chef naar teamleider. Ik ben na negen maanden gevraagd voor de functie operator. Super leuk! Als operator ondersteun je de productiemedewerkers. Je bent een soort vliegende keep op de werkvloer. Om operator te worden moet ik een toets maken en wordt ik ingewerkt door een operator zodat ik alles op de werkvloer kan leren. 

Hoe zorg je voor een goede werk-privé balans?

Bij Vezet hoef je niet ieder weekend te werken. Dat is heel erg lekker! Overwerken is nog nooit gebeurd. Lekker, toch? Ook bepaal ik mijn eigen rooster. Zo kan ik zelf kijken wanneer ik vrij wil zijn! Het is makkelijk om met collega’s te ruilen. Mijn werkdag neem ik nooit mee naar huis. Klaar is klaar. 

Waarom kan je werken in de foodbranche aanbevelen?

Ik vind het super leuk om alles van A tot Z mee te krijgen. De processen zijn erg interessant. Een krop sla wordt bijvoorbeeld een zakje met gesneden sla. Je werkt echt mee aan een eindproduct.  Als ik door de supermarkt loop, kom ik deze producten tegen. Dat heb ik dan gewoon gemaakt!

Waarom raadt je Vezet aan als werkgever?

Door de toeslagen verdient het écht lekker. Ook de collega’s zijn super leuk. Het team is heel divers. Bij Vezet werken zowel jonge als oudere mensen. Iedereen is welkom! Ik ben erg warm ontvangen. Tijdens het  inwerktraject werk je op verschillende afdelingen. Zo leer je het bedrijf echt goed kennen.  Tijdens het inwerken start je altijd met een groepje mensen die ook nieuw zijn.  Je hebt dan direct een klik met collega’s. Wel een tip voor iedereen die bij Vezet komt werken: trek warme kleren aan! 😉

Wil jij ook aan de slag bij Vezet of in de foodbranche? Snappen we! Check snel alle vacatures.