Noordzijde 18B

 • 0527-610222
 • 8302GL Emmeloord
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Tempo-Team heeft de baan voor jou! Kom snel, wij helpen je!

Bij Tempo-Team zijn we meesters in het vinden en matchen van banen! Sta jij op het punt om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging? Wij begrijpen als geen ander hoe overweldigend dat kan zijn. Waar moet je beginnen? Hoe is de werksfeer? Kun je rekenen op behulpzame collega's wanneer het druk is? En laten we die cruciale vraag niet vergeten: hoe zit het met vakantiedagen? Zoveel vragen, maar gelukkig staat de oplossing voor je klaar! Of je nu online wilt zoeken of liever persoonlijk langskomt, wij zijn er voor je. Samen gaan we op zoek naar die perfecte match voor jou.

Baan gevonden via ons? Super! Maar we zijn er nog niet klaar mee. Je krijgt een persoonlijk contactpersoon die altijd voor je klaarstaat. Bij Tempo-Team ben je verzekerd van een loopbaan vol kansen en mogelijkheden! ๐Ÿš€

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  De vestiging Emmeloord vind je ons in het centrum van Emmeloord aan de Noordzijde 18B. Tussen de supermarkt en de bekende pizzatent in, dus we zijn niet te missen! Onze vestiging is open op afspraak maar vaak zijn wij tussen 08:30u en 17:30u gewoon aanwezig.

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op ๐Ÿ“ž 0527-610222

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Emmeloord?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: techniek, logistiek en administratieve functies.

  Alle vacatures in Emmeloord

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in Emmeloord