Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Helmond

Tempo-Team uitzendbureau Helmond

Ben jij op zoek naar je allereerste baan, ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil jij je laten omscholen? Dan ben jij hier aan het goede adres!

Ons kantoor is gevestigd aan de Ameidewal in Helmond midden in het centrum. Tegenover ons kantoor kun je parkeren tegen een kleine betaling. Wij zijn duidelijk herkenbaar door ons logo aan de buitenkant, niet te missen! Iedere zaterdag is dit het epicentrum van de Helmondse Markt wat een ècht begrip is in de volksmond! Van maandag t/m vrijdag zijn onze deuren tussen 08:30 – 17:30u geopend om je te helpen in jouw zoektocht naar die (droom)baan. Heb je een afspraak gemaakt met één van onze intercedenten of kom je zomaar even binnengelopen? Wij staan altijd voor jou klaar en samen gaan we kijken waar jouw interesses liggen onder het genot van dat kopje koffie of thee!

Werkplezier bij Tempo-Team Helmond

Ieder mens is uniek en daarmee gaan wij aan de slag! Tijdens onze kennismaking gaan we echt op zoek naar wie jij bent en waar je naar op zoek bent. We kijken dus naar jou om zo de perfecte MATCH te kunnen maken! Wij streven naar plezier hebben in je werk, want dat hebben wij ook! Niks is zo belangrijk dat jij met een glimlach naar je werk gaat en ook weer zo naar huis gaat! Door betrokken en eerlijk naar elkaar toe te zijn, kunnen we aan ieders behoefte voldoen. Perfect toch?!

De vacatures bij Tempo-Team Helmond

Binnen onze regio vind je een heleboel vacatures; dit varieert o.a. van productiewerk tot technisch werk, van financieel tot administratie en van logistiek tot schoonmaak.

Contact met Tempo-Team Helmond

Maud Maessen (Gemeente Zuidoost Brabant) - Intercedent

Hoi, ik ben Maud en woon in het pittoreske Helden, een dorpje in Noord Limburg die vele kennen van de grote familiecamping. En ja, hier heb eerder zelf ook gewerkt. Ik houd van de natuur en ga graag op reis, ik heb namelijk een zwak voor Latijns Amerika! Daarnaast maak ik graag foto’s en zorg ik met liefde voor mijn twee tropische vogeltjes, Gerrit en Jo. 

Binnen Tempo-Team beheer ik de vacatures bij gemeenten in voornamelijk Brabant. Van conciërges tot administratieve specialisten en van financieel medewerkers tot horeca- en museummedewerkers, alles komt aan bod. Wil je hier graag meer over weten? Dat kan! Bel naar 040-368 9277 of mail mij op: maud.maessen@tempo-team.nl.

Stijn Storms (Gemeente Zuidoost Brabant) - Intercedent

Ik ben Stijn Storms en ben werkzaam bij Tempo-Team, gemeente Zuidoost Brabant. Hier ben ik verantwoordelijk voor het bemiddelen van werkzoekende in de functies (juridisch) administratief medewerker, receptioniste, HR-medewerkers, backoffice, maar ook horeca valt hier onder.

Maar wie ben ik nog meer. Ik woon sinds kort in Beek en Donk en heb hier samen met mijn vriendin ons eerste huis gekocht. Wij houden van verre reizen maken zoals naar Indonesië, Azië en Afrika. Verder houd ik erg van sporten dus ben ik een paar keer per week in de sportschool te vinden. Naast het reizen en sporten ga ik graag met vrienden naar het terras en pik ik graag een aantal festivals mee in de zomer! Wie ik nog meer ben vertel ik graag tijdens een bakje koffie of thee en dan wil ik ook jou graag beter leren kennen!

Daniëlle van de Laar (Marktunit Helmond) - Intercedent

Ik ben Daniëlle van de Laar en ben werkzaam bij Tempo-Team op de markt unit in Helmond. Hier ben ik verantwoordelijk voor het bemiddelen van werkzoekenden in de functies productie/logistiek en administratief.

Maar wie ben ik nog meer. Ik woon sinds kort in Tilburg en heb hier samen met mijn vriend ons eerste huis gekocht. Wij houden van gezellig koken met daarbij een lekker wijntje. Verder houd ik van wandelen en ben ik af en toe in de sportschool te vinden. Wie ik nog meer ben vertel ik graag tijdens een bakje koffie of thee om jou ook te leren kennen en om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Abdullah Akkaya (Marktunit Helmond) - Intercedent

Ik ben Abdullah Akkaya en ben vanaf december 2017 werkzaam bij Tempo-Team Uitzenden. Bij Tempo Team Uitzenden ben ik in Noord-Brabant verantwoordelijk voor de regio Helmond en Deurne. Mijn ambitie is om organisaties en individuen hun potentieel te laten bereiken. Deze ambitie maak ik waar als Sales Intercedent bij Tempo Team. Tempo Team is namelijk een complete HR- dienstverlener met veel verschillende labels. Naast mijn werk doe ik aan sporten, ga ik op stap met vrienden en houd ik veel van reizen. Wie ik nog meer ben vertel ik graag tijdens een bakje koffie of thee en dan wil ik ook jou graag beter leren kennen!

Mark Mooijekind (Marktunit Helmond) - Senior intercedent

Ik werk nu al bijna 4 jaar bij Tempo-Team en doe dit nog steeds met heel veel plezier! Buiten het werk om ga ik graag sporten en wil ik nog wel eens een festival bezoeken! Ik vind het belangrijk dat ik de juiste baan vind voor mensen. Respect naar elkaar toe is voor mij erg belangrijk. Wellicht zie ik jou binnenkort op onze vestiging en kunnen we onder het genot van een kopje koffie op zoek gaan naar de juiste baan!

Ameidewal 2

  • 0492-528900
  • 5701MH Helmond
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!