Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Helmond

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures Helmond

Ameidewal 2

 • 0492-528900
 • 5701MH Helmond
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Wij helpen je aan een baan!

Zoek jij een baan? Wij vinden een baan die écht bij je past. Het enige wat jij hoeft te doen, is op gesprek gaan. Spannend? We helpen je hoor! Zo geven we je bijvoorbeeld sollicitatie tips. Wij blijven net zo lang zoeken totdat we een baan hebben gevonden die bij je past. Het zal je niet ontgaan zijn. Maar wij zijn gespecialiseerd in werkplezier. We testen alle werkgevers op drie punten: balans, inhoud en groei. We weten namelijk dat dit belangrijke punten zijn voor het plezier in je werk. We leggen het even uit:

⚖️ Balans: Het leven bestaat uit meer dan werk. En dat weten we. Daarom is het belangrijk dat jij genoeg vrije tijd krijgt. Pauze is pauze. En een vrije dag is echt genieten! Ook letten we hier op de sfeer. 

👷 Inhoud: Als je werkt, dan moet het wel leuk zijn. Afwisselend, genoeg uitdaging en fijne materialen. Dat maakt de inhoud van jouw baan fijn. 

📈Groei: Kansen pakken die je beter maken. Daar werken we hard aan. Niet alleen door onze (gratis) online cursussen en opleidingen. Ook spreken we met onze werkgevers over de doorgroeifuncties. 

Meestgestelde vragen over uitzendbureau Tempo-Team Roermond

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Ons kantoor is gevestigd aan de Ameidewal in Helmond midden in het centrum. Goed te bereiken met OV dus. Tegenover ons kantoor kun je parkeren tegen een kleine betaling. Wij zijn duidelijk herkenbaar door ons logo aan de buitenkant, niet te missen!

 • Kan ik zomaar langskomen?

  Van maandag t/m vrijdag zijn onze deuren tussen 08:30 – 17:30u geopend om je te helpen in jouw zoektocht naar die droombaan. Heb je een afspraak gemaakt met één van onze intercedenten of kom je zomaar even binnengelopen? Wij staan altijd voor jou klaar met koffie of thee.

 • Welke vacatures zijn er in Helmond?

  Binnen onze regio vind je een heleboel vacatures; dit varieert o.a. van productiewerk tot technisch werk, van financieel tot administratie en van logistiek tot schoonmaak.
  Daarnaast doen wij zaken met de gemeente Helmond en veel andere gemeenten in de regio. Hiervoor verzorgen wij de tijdelijke opdrachten op lbo en mbo niveau.

  Alle vacatures in Helmond

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat goed! Solliciteer direct via de gele knop onder de vacature. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Helmond