Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Helmond

Tempo-Team uitzendbureau Helmond

Ben jij op zoek naar je allereerste baan, ben je toe aan een nieuwe uitdaging of wil jij je laten omscholen? Dan ben jij hier aan het goede adres!

Ons kantoor is gevestigd aan de Ameidewal in Helmond midden in het centrum. Tegenover ons kantoor kun je parkeren tegen een kleine betaling. Wij zijn duidelijk herkenbaar door ons logo aan de buitenkant, niet te missen! Iedere zaterdag is dit het epicentrum van de Helmondse Markt wat een ècht begrip is in de volksmond! Van maandag t/m vrijdag zijn onze deuren tussen 08:30 – 17:30u geopend om je te helpen in jouw zoektocht naar die droombaan. Heb je een afspraak gemaakt met één van onze intercedenten of kom je zomaar even binnengelopen? Wij staan altijd voor jou klaar en samen gaan we kijken waar jouw interesses liggen onder het genot van dat kopje koffie of thee!

Werkplezier bij Tempo-Team Helmond

Ieder mens is uniek en daarmee gaan wij aan de slag! Tijdens onze kennismaking gaan we echt op zoek naar wie jij bent en waar je naar op zoek bent. We kijken dus naar jou om zo de perfecte MATCH te kunnen maken! Wij streven naar plezier hebben in je werk, want dat hebben wij ook! Niks is zo belangrijk dat jij met een glimlach naar je werk gaat en ook weer zo naar huis gaat! Door betrokken en eerlijk naar elkaar toe te zijn, kunnen we aan ieders behoefte voldoen. Perfect toch?!

De vacatures bij Tempo-Team Helmond

Binnen onze regio vind je een heleboel vacatures; dit varieert o.a. van productiewerk tot technisch werk, van financieel tot administratie en van logistiek tot schoonmaak.
Daarnaast doen wij zaken met de gemeente Helmond en veel andere gemeenten in de regio. Hiervoor verzorgen wij de tijdelijke opdrachten op lbo en mbo niveau.

Ameidewal 2

  • 0492-528900
  • 5701MH Helmond
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!