Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Leiden

Tempo-Team uitzendbureau Leiden

 Ma - Vrij: 8:30 - 17:30

Vacatures in Leiden

Schipholweg 89B

 • 071-5120688
 • 2316ZL Leiden
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Hey, op zoek naar een baan? 

Wij helpen je! Wij snappen namelijk helemaal dat het lastig kan zijn. Want waar moet je nu beginnen? Wij maken het makkelijker voor je. Bel of mail ons! Dan kijken we samen welke baan het beste bij jou past en waar jij écht werkplezier zal ervaren. Dit kan digitaal, maar komt je liever langs op de vestiging? Gezellig! Wij zetten je drankje vast voor je klaar. We kijken verder dan alleen je cv. We kijken ook naar wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Heb je DE baan gevonden? Lekkerrrrrrr! Heb je tijdens het werk nog vragen? Wij zijn er voor je, want vanaf het moment dat je aan het werk gaat krijg je een eigen contactpersoon die jou met al je vragen zal helpen!

Veelgestelde vragen

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  3x rollen en je bent er! Vanuit NS station Leiden Centraal ben je met 300 stappen bij onze Tempo-Team vestiging aan de Schipholweg 89B. Midden in het zakencentrum ‘Schuttersveld’ vind je ons in een modern pand, welke we delen met meerdere bedrijven.

  Ook als je langsloopt kun je ons zien werken: we zitten namelijk op de begane grond en hebben fijne, grote ramen. Zwaai je even als je langsloopt?

 • Kan ik gewoon binnenlopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 071-5120688

   

 • Welke vacatures kan ik vinden in Leiden?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, administratief, planner en voeding. 

  Alle vacatures in Leiden

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt.