Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Gorinchem

Tempo-Team uitzendbureau Gorinchem

Tempo Team Gorinchem is gevestigd op een goed bereikbare locatie, namelijk vlakbij het station! Op adres Touwbaan 1 zijn we met de auto, fiets, trein en benenwagen goed bereikbaar. Voor Tempo Team staat werkplezier centraal. Wil jij van je werk een feestje maken? Kom gerust langs! 

Werkplezier bij Tempo-Team Gorinchem

Wees welkom! Wél handig om te weten, wij zijn niet altijd aanwezig. Voor jezelf en voor ons is het makkelijker dat je even van te voren een belletje geeft. Kunnen we direct een afspraak maken en écht de tijd voor je nemen, zodat we de perfecte baan voor je vinden. Maar wat voor soort banen dan? Lees hieronder verder!

De vacatures bij Tempo-Team Gorinchem

Onze vestiging is centraal gelegen in Gorinchem, maar we zijn verantwoordelijk voor een groter gebied. Ook het Land van Heusden en Altena, Hardinxveld-Giessendam, Meerkerk en Vuren horen tot ons werkgebied. Alle type vacatures komen bij ons voor. Tijdelijke, voor langere tijd en natuurlijk ook vaste banen. We hebben vacatures in de productie of logistiek, waar je lekker met je handen kunt werken. Maar natuurlijk ook vacatures op kantoor, bijvoorbeeld als commercieel medewerker binnendienst, medewerker klantenservice of planner. Hebben we nu niet de meest passende vacature voor jou? Geen probleem! We bellen graag naar bedrijven om de mogelijkheden voor je na te gaan

Touwbaan 1

  • 0183-636333
  • 4205AB Gorinchem
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!