Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Den Haag Kneuterdijk

Tempo-Team Uitzendbureau Den Haag

Midden in het centrum van Den Haag is uitzendbureau Tempo-Team gevestigd. Om de hoek van de Hofvijver, paleis Noordeinde en het bekende Binnenhof vind je onze mooie vestiging in een oud bankgebouw. Onze voordeur staat altijd open van 08:30 – 17:30 uur voor een kopje koffie, een kennismaking of advies over je cv.

Parkeren in het centrum van Den Haag is overal moeilijk en dus ook bij ons. Voor de deur parkeren lukt bijna nooit, maar op een kleine 5 minuten lopen kan je goed parkeren in parkeergarage ‘Museumkwartier’. Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 15 en 16 (vanaf Den Haag Centraal Station) stoppen om de hoek en tram 1 (vanaf Hollands Spoor) stopt zelfs voor deur.

Werkplezier bij Tempo-Team Den Haag

Wij weten wel wat werkplezier is! Wij werken hard en helpen elkaar graag waar het kan. Zo komt het voor dat we met zijn allen werven voor één grote aanvraag. Als dan alles gelukt is proosten we graag met elkaar op het succes. Behalve de bekende vrijdagmiddagborrel houden wij ook regelmatig een pingpong toernooi, een gezellige pizza avond en een Kerstontbijt. Lunchen doen we zoveel mogelijk met zijn allen, maar geen zorgen er blijven altijd collega’s op hun plek om jullie telefoontjes op te nemen.

De vacatures bij Tempo-Team Den Haag

Onze vacatures zijn voornamelijk gericht op administratieve functies. Dit komt omdat wij diverse (semi-)overheidsklanten bedienen, zoals de Rijksoverheid, diverse Gemeentes en de Provincie Zuid-Holland. Bij ons kan je terecht wanneer je beschikt over administratieve ervaring. Je kan denken aan functies zoals: hr medewerker, (financiëel) administratief medewerker of secretaresse. Ook wanneer je ambities liggen richting de klantenservice maken wij graag kennis met je. Jaarlijks werven wij voor o.a. de ANWB. Een kantoorfunctie toch niet jouw ding? Elk jaar zoeken wij vanaf januari brugwachters en er zijn collega’s van Tempo-Team Medisch wanneer je graag aan de slag wilt in de zorg. Keuze genoeg!

Kneuterdijk 15

 • 070-3130700
 • 2514EM Den Haag
 • maandag
  8:30 - 17:30
  dinsdag
  8:30 - 17:30
  woensdag
  8:30 - 17:30
  donderdag
  8:30 - 17:30
  vrijdag
  8:30 - 17:30
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten