Westeinde 25

 • 0341-426262
 • 3844DD Harderwijk
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Zoek jij je droombaan? Wij staan voor je klaar!

Bij Tempo-Team helpen we je bij het vinden van jouw ideale baan. Lekker toch! Wij geloven dat werkplezier begint met een baan die bij jou past. Onze aanpak gaat verder dan alleen kijken naar je CV; we kijken namelijk naar wat je écht leuk vindt en waar je goed in bent. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al ervaring hebt, wij helpen je op weg! En dat doen we niet alleen bij het vinden van een baan. Neee, we staan gedurende je hele loopbaan voor je klaar! Wil je dingen weten over je ontwikkelingsmogelijkheden? Jouw contactpersoon neemt het met je door. Samen maken we werk van jouw succes!

Meestgestelde vragen over Uitzendbureau Harderwijk

 • Is de vestiging makkelijk te bereiken?

  Leuk dat je onze vestigingspagina bezoekt!
  Onze vestiging is makkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Kom je met auto? Dan kan je gratis parkeren aan de Beemd. Vanaf daar is het maar een korte wandeling naar ons pand.
  Kom je liever met het openbaar vervoer? Het station, waar zowel bus en trein aankomen, is op loopafstand van ons kantoor. Wij wachten je op met heerlijke koffie of thee.

 • Kan ik zomaar binnen lopen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 0341-426262

 • Welke vacatures kan ik vinden in Harderwijk?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, logistiek en administratief.

  Vacatures in Harderwijk

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

   

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in (omgeving) Harderwijk