Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Harderwijk

Tempo-Team uitzendbureau Harderwijk

Leuk dat je onze vestigingspagina bezoekt!
Onze vestiging is makkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Kom je met auto? Dan kan je gratis parkeren aan de Beemd. Vanaf daar is het maar een korte wandeling naar ons pand. 
Kom je liever met het openbaar vervoer? Het station, waar zowel bus en trein aankomen, is op loopafstand van ons kantoor. Wij wachten je op met heerlijke koffie of thee.

Iedere dag zijn wij bereikbaar (behalve het weekend) van 08:30-17:30 uur. Wil je liever langskomen? Geen probleem! Om teleurstelling te voorkomen: bel ons dan eerst op 0341-426262 zodat we genoeg tijd voor je kunnen vrijmaken. Wist je ook al dat je ons via WhatsApp kan bereiken?

Werkplezier bij Tempo-Team Harderwijk

Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt op je werk. En dat je er dagelijks met veel plezier naartoe gaat! Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om jou beter te leren kennen. Hebben wij die baan voor jou gevonden? Ook dan vinden wij het leuk als je nog eens bij ons langs komt! Gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje koffie, thee, glas water of lekker blikje fris. 

Hier stopt het werkplezier niet. Wij bieden namelijk ook een hele hoop opleidingen en trainingen aan. Hier kan je vandaag al mee aan de slag! Zodra je bij ons staat ingeschreven kan je via ‘Mijn Groei’ het trainingsaanbod bekijken. Interessante opleiding gevonden? Dan kan je je daar direct voor aanmelden!

De vacatures bij Tempo-Team Harderwijk

Wij zijn van alle markten thuis! Bij ons kan je terecht voor vaste en flexibele banen. Zo is er altijd iets wat er bij jou past. De meeste banen hebben wij beschikbaar in de logistiek, productie en administratie. Zit er op dit moment niks passends voor je bij? Neem ook dan contact met ons op! We hebben hele mooie bedrijven in de omgeving die altijd open staan voor nieuw personeel. 

Wat zijn de openingstijden, en wat zijn jullie contactgegevens?

Maandag t/m vrijdag: 08:30 -17:30, weekend gesloten.
T: 0341-426262 (ook via WhatsApp) / 0341-427766
E: regioharderwijk@tempo-team.nl

Westeinde 25

  • 0341-426262
  • 3844DD Harderwijk
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!