Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Drachten

Tempo-Team uitzendbureau Drachten

Tempo-Team Drachten zit gevestigd in het centrum van Drachten. Je vindt ons op de 1e verdieping van het Raadhuisplein 67. De vestiging is bereikbaar door middel van een trap (lift is niet aanwezig). Parkeren kan voor de deur, je dient wel rekening te houden met betaald parkeren.

Werkplezier bij Tempo-Team Drachten

Wij, Gerrit, Froukje en Jestler, staan elke dag voor jou klaar om de juiste baan voor je te vinden. Wij krijgen energie van een fijne samenwerking met klanten, het helpen van collega’s en natuurlijk werkzoekenden aan een goed passende nieuwe baan helpen! 

De vacatures bij Tempo-Team Drachten

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de volgende functies; magazijn-, logistiek- en productiemedewerkers. Daarnaast zijn wij ook doorlopend op zoek naar enthousiaste kandidaten voor verschillende administratieve functies. Denk hierbij aan: klantenservice medewerker, administratief medewerker, financieel administratief medewerker, of secretaresse. Bel gerust om te vragen welke vacatures er open staan, tevens vind je onze actuele vacatures terug op de website.

Contactgegevens en openingstijden

Kom je graag even persoonlijk langs? Normaliter is onze voordeur geopend van 08:30 – 17:30 uur voor een kennismaking, goed gesprek of een kopje koffie (of thee). Wij werken ook vaak thuis. Wil jij langskomen? Maak dan van tevoren een afspraak. Gewoon, voor de zekerheid ;) Je kunt ons bereiken op 0512 525 356 of via de mail leeuwarden@tempo-team.nl.

Raadhuisplein 67

  • 0512-525356
  • 9203EA Drachten
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!