Raadhuisplein 67

 • 0512-525356
 • 9203EA Drachten
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Tempo-Team Drachten help jou aan een nieuwe baan!

Wat superleuk dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging! Bij Tempo-Team zijn we er om jou te helpen de perfecte baan te vinden. ÉÊn die echt bij jou past! We zijn ervan overtuigd dat werkplezier van cruciaal belang is en daarom kijken we verder dan alleen je CV. We snappen dat het spannend is. En dat er vast heel wat vragen door je hoofd gaan! Hoe is de werksfeer? Wat voor collega's kan je verwachten? En is het parttime of fulltime? Veel om over na te denken.

Maak bij ons ben je in goede handen. Kom lekker langs en dan nemen we alles door met een kopje koffie! We begeleiden je niet alleen bij het vinden van een baan, maar staan ook tijdens je loopbaan voor je klaar. Heb je vragen? We zijn er om ze te beantwoorden. En als je ambities hebt om door te groeien, dan kijken we samen wat er mogelijk is. Samen gaan we voor jouw succes!👌

Veelgestelde vragen

 • Zijn jullie makkelijk te bereiken?

  Tempo-Team Drachten zit gevestigd in het centrum van Drachten. Je vindt ons op de 1e verdieping van het Raadhuisplein 67. Neem de trap omhoog, dan vond je ons zo! Let op: er is geen lift aanwezig. Parkeren kan voor de deur, maar houd er rekening mee dat het betaald parkeren is.

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 📞 0512 525 356

 • Welke vacatures kan ik vinden in Drachten?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: magazijn-, logistiek- en productiemedewerkers. En ook administratieve functies als klantenservice medewerker, administratief medewerker, financieel administratief medewerker, of secretaresse. 

  Alle vacatures in Drachten

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt.