Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Rotterdam Zuid

Tempo-Team uitzendbureau Rotterdam Zuid

Naast het Huis van Werk in Rotterdam centrum, hebben we ook nog een prachtige vestiging in Rotterdam-Zuid. Want zeg nou eerlijk met Rotterdam Ahoy, de havens en het Feyenoord stadion om de hoek is dit het echte hart van de stad. Onze vestiging is makkelijk te bereiken, we zitten namelijk bij Zuidplein. Kan je meteen al je boodschappen halen! Als je de navigatie volgt kom je uit bij het Rabobank gebouw, dat is gek?! Nee hoor, we delen het gebouw en wij zitten op de vijfde verdieping. Loop even achterom en daar vind je onze naam op de intercom. Of je nu met de auto, metro, bus of te voet komt maakt ons niet uit, de koffie zal altijd voor je klaar staan.

Werkplezier bij Tempo-Team Rotterdam Zuid

Dit woord zit in ons DNA verweven! Naast het harde werken, is ontspanning en werkplezier net zo belangrijk. Als je lekker in je vel zit, straal je dit uit en kunnen wij je nog beter van dienst zijn. Zo lunchen we met elkaar, spelen we spelletjes en sluiten we de week graag af met een vrijdagmiddagborrel. Durf jij het aan om eens langs te komen en ons in een spel uit te dagen, of ben je meer van een drankje doen? Vergeet dan niet iets lekkers mee te nemen, want daar zijn we dol op!

Niet alleen is ons werkplezier van belang, maar die van jou natuurlijk ook! Als je voor ons aan de slag gaat, houden we regelmatig contact om te kijken hoe gaat. We zullen langskomen en bespreken of je nog op je plek zit en welke dingen je nog graag wil ontwikkelen. Je kan ieder moment van de dag schakelen met je contactpersoon en hebben altijd de ambitie je aan je droombaan te helpen.

De vacatures bij Tempo-Team Rotterdam Zuid

Rotterdam-Zuid is van alle markten thuis! Dat komt doordat onze vestiging verschillende vakspecialisten in huis heeft! Zoek je een baan in de zorg, logistiek, transport, op kantoor of in de techniek? Die kan je allemaal bij ons vinden! Daarnaast zoeken we niet alleen naar tijdelijk personeel, maar proberen we je ook naar een vast dienstverband te begeleiden! Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Full time, parttime, ‘s avonds, overdag, weekenden en opleidingen, we hebben het allemaal! We zitten elke dag met een stuk of 10 man die je allemaal iets kunnen vertellen over jouw kansen in de regio. Het enige wat jij hoeft te doen is de stoute schoenen aantrekken en eens naar binnen te wandelen. Zodra de deur opengaat, zullen we je ontvangen met een lach.

Contact met Tempo-Team Rotterdam Zuid

Bel Otter Westelaken voor alle technische vacatures op: 010 410 4477
Bel Tempo-Team Medisch voor alle vacatures in de zorg op: 010 206 4926
Bel voor alle andere vactures naar: 010 4857577

Twentestraat 28

  • 010-4857577
  • 3083BD Rotterdam
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!