Werken bij Mars

Werken in een chocolade fabriek 🍫 | Lekker salaris van €20,11 💸 | Ploegentoeslagen! 🛍️

Mars, Snickers, Twix, Bounty, M&M’s. Loopt het water je al in de mond? Bij ons in ieder geval wel! Er valt altijd iets te snoepen bij de grootste chocoladefabriek van de wereld! Maar, ook voor de hartige trek in de avond kun je bij Mars Nederland terecht. Uncle Ben’s, Suzi en Dolmio komen hier namelijk ook vandaan. Het assortiment is eindeloos, zelfs voor je geliefde viervoeter met 9 levens, ja Whiskas is ook van Mars. Elk uur rollen er een miljoen Mars repen van de band. Maar Mars zorgt niet alleen voor de lekkerste snacks. Mars heeft ook de leukste en gezelligste vacatures. Solliciteer of maak een alert aan!

Vacatures bij Mars Maak een alert aan!

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Mars is één groot (chocolade)feest. Het werk is niet alleen super leuk, maar de arbeidsvoorwaarden zijn ook wel erg fijn:

 • Een erg goed salaris (we hadden die €20,11 al genoemd, toch?)
 • Ploegentoeslagen
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • 8% vakantietoeslag
 • Contractmogelijkheden (aspiranten programma)
 • Gratis chocolade.

Vacatures Mars!

Lees meer over werken bij Mars

Waarom werken bij Mars

🍫Balans 
De chocoladefabriek van Mars is niet voor niets de allergrootste in de wereld. Hier werken honderden medewerkers elke dag hard voor. Ooit wel eens opgezocht: hoe kan ik meer geld verdienen? Nou je zoektocht stopt hier! Mars is namelijk je nieuwe beste vriend voor je portemonnee. Met een salaris tot €20,11  wanneer je begint, heb je natuurlijk he-le-maal niets te klagen. En dat is nog niet eens alles! Zelfs je pauzes worden doorbetaald! Uhh, lekker in balans toch?

🤩Inhoud 
Zoals gezegd, jouw werk is mega belangrijk. Van machinebeheerder tot inpakker: jouw bijdrage is onmisbaar in het geheel. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de hele productie op rolletjes loopt. Echt teamwerk dus. En dat is fijn, want ook buiten het werk is het bij Mars vaak héél gezellig. We kunnen niet teveel verklappen, maar laten we zeggen dat de gemiddelde medewerker genoeg te eten heeft ;-). Iets met gratis chocolade bij de koffie. 

🚀Groei
Wil jij groeien? Mars denkt met je mee! Je kunt starten aan de productielijn en jezelf verder ontwikkelen naar operator. En hard werken word beloond. Bij Mars is er mogelijkheid tot het verkrijgen van vast contract. 💌

Alle Mars vacatures

De nieuwste vacatures in je mailbox

Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte.

Veelgestelde vragen over werken bij Mars

 • Wat voor soort vacatures hebben ze bij Mars?

  De productielijn bij Mars draait niet op één of twee medewerkers. Dat betekent dat er veel verschillende functies mét doorgroeimogelijkheden zijn. Mars heeft twee toffe vestigingen. Iedere locatie heeft andere functies. Bij Mars in Veghel kan je juist vaak aan de slag als materiaalverzorger of operator. Terwijl het in Oud-Beijerland vooral gaat om functies als productiemedewerker,  heftruckchauffeur en operator. Super leuk toch? Wij vertellen er meer over!

  Materiaalverzorger
  Als materiaalverzorger maak jij alle mensen extra blij. Je bent een soort cadeautjesinpakker. Jij zorgt ervoor dat al die chocoladerepen er op hun best uitzien. Klaar voor een feestje! En dat doe je niet alleen, maar samen met je collega’s. Bouw dus vooral zelf ook een feestje samen. Bekijk alle vacatures.

  Productiemedewerker
  Bij Mars Nederland ben je als productiemedewerker altijd lekker in de weer. De werkzaamheden hangen af van je ervaring. Geen probleem dus als je nog geen ervaring hebt! Dan begin je met het uitpakken van de ingrediënten. Als je wat meer ervaren bent ga je letterlijk een stapje mee in het proces. Je zorgt ervoor dat de producten klaar worden gezet voor de operators. En als állerlaatste stap ga je de operators ook echt ondersteunen met bijvoorbeeld afwegen. Jij helpt dus bij het maken van al het lekkers. Nog niet uitgeleerd? Groei dan lekker door naar een functie als operator.

  Operator
  Operator of opper-eter? Bij Mars kan het allebei! Jij houdt machines in de gaten, bouwt waar nodig de machine om en lost storingen op. Als operator bij Mars kan je jezelf goed ontwikkelen. Jij hebt namelijk toegang tot gratis interne opleidingen. Zo kan je een aspiranten programma volgen. Jij leert dan nog meer over alle productielijnen binnen Mars. Gaat dit goed? Dan ontvang je binnen no-time een vast contract van Mars! Oefen jij dus maar alvast jouw handtekening. Die ga je nodig hebben. Ga snel naar alle operator vacatures bij Mars!

 • Kan ik fulltime of parttime aan de slag bij Mars?

  Mars heeft zowel parttime als fulltime vacatures voor jou. Je spaarrekening spekken? Bij Mars kun je fulltime aan de slag en altijd genoeg uren maken. Fulltime is namelijk echt fulltime. Wil je liever op dinsdag naar de sportschool, woensdagmiddag op de kinderen passen of gewoon lekker relaxen? Dat snapt Mars! Voor bijna alle functies zijn ook voldoende parttime mogelijkheden. Lekker! Jij hebt helemaal zelf in handen hoe jij jouw week indeelt.

 • Waar zit Mars gevestigd?

  Vacatures bij Mars in Veghel
  Mars in Veghel  is gelijk de grootste. In de Marsfabriek in Veghel vindt de productie plaats van al die lekkere Mars-, Snickers-, Twix- en Bounty-repen. Heerlijk! En het is altijd één groot feest, want hier worden ook de Celebration dozen geproduceerd. De vacatures in de productie bij Mars in Veghel variëren van materiaalverzorger tot operator. Solliciteren? Bekijk hier dan alle vacatures van Mars in Veghel.

  Vacatures bij Mars in Oud-Beijerland
  Onder de rook van Rotterdam staat in Oud-Beijerland de food fabriek van Mars. We hadden het er al even over: Mars is niet alleen goed met chocolade. Ze maken ook de allerlekkerste sauzen. Deze vind je deze producten juist bij sauzen voor je pasta of rijst. Goed nieuws dus, want je kunt dus de hele dag eten van Mars producten. Ook bij Mars in Oud-Beijerland kan je aan de slag als productiemedewerker, heftruckchauffeur of operator. Genoeg keuze! Bekijk de vacatures hier en solliciteer vandaag nog!

 • Hebben ze ook vakantiewerk bij Mars in Veghel?

  Ja zeker! Jij gaat ervoor zorgen dat die chocoladefabriek blijft draaien. Denk aan het verloop van de machines, schoonmaken en houden van de werkplek, assisteren bij het ombouwen van machines en nog veel meer. Bij Mars kan je lekker veel uren maken. Heerlijk dus om echt wat extra centen te verdienen tijdens de vakantieperiode!
  Solliciteer snel bij Mars voor dit leuke vakantiebaantje. 
  Alle vakantiewerk vacatures