Welkom bij vestiging Rotterdam!

Tempo-Team uitzendbureau Rotterdam 

Tempo-Team Uitzendbureau Rotterdam is gevestigd aan de Waalhaven en ligt daardoor midden in hét maritiem, industrieel en logistiek servicecluster van Rotterdam. We zitten op de begane grond in een modern pand en de haven ligt daar recht tegenover. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en voor de deur kun je gratis parkeren. Je kunt ook bus 68 pakken vanaf metrohalte Zuidplein of Slinge. Zelfs de verschillende deelscooters komen tot aan de deur!

Werkplezier 

Dit woord zit in ons DNA verweven! Naast het harde werken, is ontspanning en werkplezier net zo belangrijk. Als je lekker in je vel zit, straal je dit uit en kunnen wij je nog beter van dienst zijn. Zo lunchen we met elkaar, spelen we spelletjes en sluiten we de week graag af met een vrijdagmiddagborrel. Durf jij het aan om eens langs te komen en ons in een spel uit te dagen, of ben je meer van een drankje doen? Vergeet dan niet iets lekkers mee te nemen, want daar zijn we dol op!

Niet alleen is óns werkplezier van belang, maar die van jou natuurlijk ook! Als je voor ons aan de slag gaat, houden we regelmatig contact om te kijken hoe gaat. We zullen langskomen en bespreken of je nog op je plek zit en welke dingen je nog graag wil ontwikkelen. Je kan ieder moment van de dag schakelen met je contactpersoon en hebben altijd de ambitie je aan je droombaan te helpen.

Vacatures

Rotterdam is van alle markten thuis! Dat komt omdat onze vestiging verschillende vakspecialisten in huis heeft! Zoek je een baan in de zorg, logistiek, transport, op kantoor of in de techniek? Die kan je allemaal bij ons vinden! Daarnaast zoeken we niet alleen naar tijdelijk personeel, maar proberen we je ook naar een vast dienstverband te begeleiden! Als jij blij bent, zijn wij dat ook. Fulltime, parttime, ‘s avonds, overdag, weekenden en opleidingen, we hebben het allemaal! Het enige wat jij hoeft te doen is de stoute schoenen aantrekken en eens naar binnen te wandelen. Zodra de deur opengaat, zullen we je ontvangen met een lach.

Contact 

Kom in contact met onze Tempo-Team vestiging in Rotterdam!

Bel Otter-Westelaken voor alle technische vacatures op: 010 410 4477
Bel Tempo-Team Zorg voor alle vacatures in de zorg op: 010 206 4926
Bel voor alle andere vacatures naar: 010 4857577

Openingstijden

maandag 8.30 - 17.30
dinsdag 8.30 - 17.30
woensdag 8.30 - 17.30
donderdag 8.30 - 17.30
vrijdag 8.30 - 17.30

Waalhaven Z.z. 12

  • 010-4857577
  • 3088HH Rotterdam
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Waalhaven Z.z. 12

  • 010-4857577
  • 3088HH Rotterdam
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!