Waalhaven Z.z. 12

 • 010-4857577
 • 3088HH Rotterdam
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Tempo-Team uitzendbureau Rotterdam 

Dit woord zit in ons DNA verweven! Naast het harde werken, is ontspanning en werkplezier net zo belangrijk. Als je lekker in je vel zit, straal je dit uit en kunnen wij je nog beter van dienst zijn. Zo lunchen we met elkaar, spelen we spelletjes en sluiten we de week graag af met een vrijdagmiddagborrel. Durf jij het aan om eens langs te komen en ons in een spel uit te dagen, of ben je meer van een drankje doen? Vergeet dan niet iets lekkers mee te nemen, want daar zijn we dol op!

Niet alleen is óns werkplezier van belang, maar die van jou natuurlijk ook! Als je voor ons aan de slag gaat, houden we regelmatig contact om te kijken hoe gaat. We zullen langskomen en bespreken of je nog op je plek zit en welke dingen je nog graag wil ontwikkelen. Je kan ieder moment van de dag schakelen met je contactpersoon en hebben altijd de ambitie je aan je droombaan te helpen.

Veelgestelde vragen over Tempo-Team Rotterdam

 • Zijn jullie goed te bereiken?

  Tempo-Team Uitzendbureau Rotterdam is gevestigd aan de Waalhaven en ligt daardoor midden in hét maritiem, industrieel en logistiek servicecluster van Rotterdam. We zitten op de begane grond in een modern pand en de haven ligt daar recht tegenover. Het kantoor is goed bereikbaar met de auto en voor de deur kun je gratis parkeren. Je kunt ook bus 68 pakken vanaf metrohalte Zuidplein of Slinge. Zelfs de verschillende deelscooters komen tot aan de deur!

 • Hoe kan ik jullie bereiken?

  Sowieso door te bellen! Maar welk nummer? Dat hangt af van jouw interesse:

  Bel voor alle technische vacatures: 010 410 4477
  Bel voor alle vacatures in de zorg: 010 206 4926
  Bel voor alle andere vacatures naar: 010 4857577

  Zo krijg jij direct de juiste persoon aan de telefoon!

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Ja hoor! Bel wel even van tevoren. Zo zorgen wij dat de expert voor jouw vraag er ook is! En natuurlijk een heerlijke koffie! 

  Bel voor alle technische vacatures: 010 410 4477
  Bel voor alle vacatures in de zorg: 010 206 4926
  Bel voor alle andere vacatures naar: 010 4857577

 • Kunnen jullie mij helpen aan een nieuwe baan?

  Zeker! Dat is namelijk onze baan. We kijken samen naar een plek waar jij je thuisvoelt. Bespreek dus ook zeker wat jou de grootste glimlach geeft tijdens het werken. Of geef jouw ambities aan.

 • Welke vacatures zijn er in Rotterdam?

  Eigenlijk is de betere vraag: welke niet? Wil jij werken in de zorg? De techniek? De logstiek? Noem maar op en er is een vacature! Check de populairste hier: