Digitale loonspecificatie en jaaropgaven

Je wilt natuurlijk weten wat je precies hebt verdient. Logisch! Met je eigen Tempo-Team account kun je dit gemakkelijk en snel digitaal inzien. Volg de onderstaande stappen om te checken wat er precies op je loonspecificatie of jaaropgave staat!

Stap 1: Maak een persoonlijk account aan

Heb je al een account? Sla de gevangenis over en ga gelijk door naar stap 3 ;-).

Op www.tempo-team.nl kun je gemakkelijk een account aanmaken. De stappen wijzen zich vanzelf. Klik op ‘nieuw account aanmaken’ en vul je gegevens zo volledig mogelijk in. Als het gelukt is ontvang je een e-mail.

Stap 2: Activeer je persoonlijke account

Mooi, je hebt een account! Nu nog activeren. Klik op de link uit het mailtje, vul een gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘inloggen’. Als het gelukt is ontvang je een melding dat je account succesvol is geactiveerd.

We zijn er bijna. Nog maar 1 stap verwijderd van het bereiken van je missie.

Stap 3: Bekijken van loonspecificatie of jaaropgave

Wil je even checken of je salaris wel klopt of heb je je jaaroverzicht nodig? Bij Mijn Tempo-Team heb je gemakkelijk en digitaal inzicht in je geldzaken. Hoe kom je daar?

Log in en kies vervolgens voor de optie ‘Loonspecificatie’. Je kunt daarna kiezen tussen ‘Loonspecificatie’ en ‘Jaaropgaven’; zo kun je ze beiden online bekijken. Sla je ze liever op of wil je ze uitprinten? Dat kan ook!

Kom je er toch niet helemaal uit? Check dan altijd eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag daar echt niet tussen? Neem dan contact op met de helpdesk op 020 405 65 10. Deze is bereikbaar op werkdagen tussen tussen 8.30 en 17.30 uur.

Altijd je rooster inzien? Download de Tempo-Team app »

Tempo-Team NL app

Vergeet niet onze app te downloaden in de app store! Je kunt hier makkelijk je rooster inzien en ook diensten accepteren. In één oogopslag zie je waar je moet werken, hoe je daar komt en hoe laat je dienst begint! Handig!