Mijn Tempo-Team: aanmeldproblemen & overige vragen

Lukt het even niet om de app te downloaden of heb je problemen bij het aanmelden? Lees eerst de meest voorkomende redenen van problemen met aanmelden. Lukt het dan nog niet? Geef dit dan aan ons door via onderstaand contactformulier.

Problemen met downloaden of aanmelden?

De Tempo-Team NL app is beschikbaar voor Android 3.0 en hoger en iOS 7 en hoger. Voldoet jouw device aan deze eisen, maar lukt het toch niet om je aan te melden? Dan kan dit komen door:

 • Je hebt geen internet

  Om je aan te melden in de app dient je device verbonden te zijn met internet.

 • Verkeerde gebruikersnaam en/of wachtwoord ingevuld

  Als je je gebruikersnaam bent vergeten dan kun je deze opnieuw opvragen. Als je je wachtwoord bent vergeten kun je via de getoonde melding op de website een nieuw wachtwoord aanvragen.

 • Je wachtwoord is verlopen

  Je wachtwoord kan verlopen zijn doordat je een nieuw wachtwoord hebt aangevraagd, maar deze nooit opnieuw hebt ingesteld. Je kunt dit oplossen door een nieuw wachtwoord aan te vragen en een nieuw wachtwoord in te stellen.

 • Je account is geblokkeerd

  Wij blokkeren je account als je meer dan 5 keer een verkeerd wachtwoord hebt ingevuld. Je moet in dat geval 30 minuten wachten voordat je het nog een keer kan proberen. Het is verstandig, als deze situatie zich voordoet, om je wachtwoord opnieuw aan te vragen