Persoonlijkheidstest: kom erachter welke baan bij je past!

Ontdek jouw talenten met de persoonlijkheidstest van Tempo-Team. Je komt meer te weten over de rol die bij jou past, in welk team jij het beste functioneert, welke leidinggevende bij je past en in wat voor soort organisatie jij het beste tot je recht komt. Wij helpen je met (om)scholing, training, leren én werken! Waar wacht je nog op?! 

Doe de persoonlijkheidstest

Om de persoonlijkheidstest te kunnen doen, vragen wij jou een Mijn Tempo-Team account aan te maken. Je hoeft hiervoor niet direct op zoek te zijn naar een baan. In zo’n account krijg je namelijk een hele hoop fijne voordelen. Denk aan gratis trainingen, opleidingen en hulp met solliciteren! En als je wel op zoek bent naar een baan: de nieuwste vacatures die bij jou passen!

Tip! Vergeet niet je Mijn Tempo-Team account te activeren in je e-mail na het inschrijven, dan kun je direct daarna de persoonlijkheidstest doen. Schrijf jezelf in en doe de persoonlijkheidstest!
Heb je al een Mijn Tempo-Team account? 

Doe de test direct!

Nog niet klaar met leren?

Groei door met de trainingen en opleidingen van Mijn Groei!

Veelgestelde vragen

  • Wat is een persoonlijkheidstest?

    Een persoonlijkheidstest kijkt op basis van jouw antwoorden wat je persoonlijkheid is. Vaak wordt dit aangegeven in een kleur. Zo weet je wat voor soort werk het best bij jou past! De test doen? Doe hem hier!

  • Hoe betrouwbaar is een persoonlijkheidstest?

    Een persoonlijkheidstest is vrij betrouwbaar als je hem naar waarheid invult. Wanneer je andere antwoorden geeft dan je normaal zou doen is het geen accuraat resultaat. Het ligt dus volledig aan jezelf hoe betrouwbaar ‘ie is. Wil je een persoonlijkheidstest doen? Doe hem hier!

  • Wat is het doel van een persoonlijkheidstest?

    Dat is om erachter te komen wat je persoonlijkheid is, wat je talenten zijn en bij wat voor soort werk of bedrijf dat het beste past. Zo zorg je ervoor dat je een baan krijgt waar je veel werkplezier ervaart. Dat wil iedereen toch! Lees hier meer over onze persoonlijkheidstest.