SPARQ, de specialist in hospitality binnen Tempo-Team

SPARQ is dé specialist op het gebied van ontvangst en service. Wil je werken bij SPARQ? Dan heb jij het in je om van elk bezoek een beleving te maken. Hierbij is het jouw doel om de verwachting van de gasten volledig te overtreffen.

Ontvangst is een vak

Wanneer je verantwoordelijk bent voor het ontvangen van gasten, dan stroomt gastvrijheid door je aderen. Je bent het eerste aanspreekpunt en geeft de eerste indruk van het bedrijf of de locatie. Je bent een kei in multitasken, want iemand écht een fijn ontvangst bieden gaat verder dan alleen het zeggen van ‘goedemiddag’. Met een grote glimlach laat jij je gasten zich welkom voelen. Je maakt een praatje, zorgt voor een kopje koffie en helpt je gasten verder naar hun afspraak. Soms begeleid je je gast van deur tot deur, soms wijs je de weg, en soms zorg je ervoor dat de gast zo comfortabel mogelijk op zijn of haar afspraak kan wachten. Lees meer...

Geen dag is hetzelfde als je werken bij SPARQ

Hou je van afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geen dag is namelijk hetzelfde. Afhankelijk van de locatie waar je werkt, kun je een eerste aanspreekpunt zijn, de garderobe verzorgen, evenementen hosten, de telefoon beantwoorden en/of de algemene mailbox beheren. Vaak werk je ook nauw samen met je collega’s van de beveiliging om de sfeer zo aangenaam mogelijk te houden.

Ben je de gastheer of gastvrouw die wij zoeken?

Ben jij representatief, enthousiast, geïnteresseerd, behulpzaam, vriendelijk en energiek? Kortom, ben je een geboren gastheer of gastvrouw? Neem dan snel contact met ons op. We plannen een afspraak met je in en we maken met liefde een kopje koffie of thee voor je klaar om elkaar beter te leren kennen.

Neem contact met ons op »

Uitblinken in de horeca?

Samen met het Horeca College organiseren wij een uitgebreid trainingsprogramma.