Met Nesim & Qucee op Proeftijd XL in Noord-Brabant

Woon jij in Noord-Brabant en zoek je een baan mét werkplezier? Yess! Stap dan op 18 oktober in de bus bij Q & Nes. Je gaat met ongeveer 40 andere werkzoekenden op XL tour. En: ja! Je mag je zéker aanmelden met je vrienden! We gaan de sfeer proeven bij: 

Maak kennis met de mensen die er werken én ervaar het werk op de werkvloer. Na dit event weet je bij welk bedrijf jij werkplezier vindt. Enthousiast? Dan solliciteer je bij het bedrijf van jouw keuze!

🎥 Goed om te weten: dit Proeftijd-avontuur met Qucee & Nesim wordt gefilmd, dus het is  belangrijk dat je daarvoor openstaat.

Meld je aan!

Op Proeftijd in jouw regio*

Woon jij niet in Noord-Brabant, maar wil je wél mee op Proeftijd bij bedrijven in jouw regio? No problemo! We hebben méér regio’s met een Proeftijd-bushalte 😉. Je gaat met meerdere werkzoekenden langs bij grote bedrijven. Daar proef je de (werk)sfeer, maakt kennis met mensen die er al werken én ervaart wat voor werk je daar kan doen. Interesse? Meld je dan alvast aan en hoor zo snel mogelijk waar en wanneer de bus in jouw regio rond rijdt!

 *let op: hier rijden Qucee en Nesim niet met je mee

Meld je aan!

Wat is de Proeftijd? 

Youtubers Qucee en Nesim vormen het duo Supergaande. In de Proeftijd gaan zij mét een werkzoekende op zoek naar de ultieme baan met: Werkplezier! In elke aflevering kiezen zowel Qucee áls Nesim een bedrijf. En dan begint de battle. Want: bij wélk bedrijf is het meeste werkplezier en voor welk bedrijf kiest de werkzoekende uiteindelijk? 

Hoe dat er in seizoen 1 aan toe ging? Dat check je hieronder