De Proeftijd: de battle om die baan met werkplezier 🥳

Plezier in je werk, wie wil dat nou niet?! In De Proeftijd gaan YouTubers Nesim en Qucee de strijd aan met elkaar. Welke werkgever weet de werkzoekende te overtuigen van het meeste werkplezier? Bekijk iedere week een nieuwe aflevering, zo vind jij ook in no time die baan met werkplezier.. Let’s go! Enneh.. over banen met werkplezier gesproken. Bekijk alle vacatures!

In aflevering 1 gaan Nesim en Qucee samen met Dina langs bij kinderkledingwinkel kleertjes.com en verzekeraar Ohra.

In aflevering 2 van De Proeftijd ontdek je hoe het staat met het werkplezier bij twee werkgevers in de bezorging en logistiek: PostNL en Bleckmann.

In aflevering 3 van De Proeftijd kom je erachter hoe het is om te werken bij cateringbedrijf Sodexo en in het magazijn van Xenos.

In aflevering 4 beleven Nesim en Qucee het werkplezier bij Syncreon en Paresto. Kijk je mee?! 👇

Werkplezier is superbelangrijk

Wist je dat je harder werkt als er veel wordt gelachen op de werkvloer? Ga daarom voor een baan waar je superveel plezier uit haalt.

Bekijk alle vacatures

Qucee en Nesim battelen in De Proeftijd om werkplezier

Youtubers Qucee en Nesim vormen het duo Supergaande en gaan voor Tempo-Team de strijd aan, op hun eigen manier natuurlijk ;)  In De Proeftijd battelen zij om een werkzoekende te helpen aan de baan waar het meeste werkplezier te halen valt.

Snel geld verdienen?

Met werkplezier dus. Superbelangrijk en bij onze werkgevers hartstikke normaal, zoals je kan zien in De Proeftijd. Zelf ook met de grootste glimlach op werken? 

Bekijk onze vacatures!

Anderen lezen ook: