Flexwerkers nodig? Wij hebben ze voor je!

Naast je vaste personeel is het wel zo lekker om een flexibele schil te hebben. Tijdelijke medewerkers die bijvoorbeeld je jaarlijkse seizoenspiek opvangen, of als vanging van een zieke medewerker. Nou stop maar met zoeken, wij helpen je verder! En bevalt die Tempo-Team topper je zó goed dat je ‘m niet meer kwijt wilt? Dan kunnen we daar altijd over praten ;)

Personeel nodig?

Zit je tijdelijk omhoog in je personeel? Zoek niet verder! Je bent bij ons aan het juiste adres. Plaats je vacature bij ons online en voor je het weet heb je een nieuwe topper in huis.

Wat is een flexwerker?

Een flexwerker is een werknemer met een flexibel arbeidscontract. Deze medewerker huur je in via Tempo-Team. Wij zijn dan ook de werkgever van deze medewerker. Wettelijk gezien heeft de uitzendkracht dan ook geen  enkele binding met jou als opdrachtgever. Dat betekent ook dat je een opdracht met onmiddellijke ingang kunt beëindigen, bijvoorbeeld als jouw productiepiek voorbij is. De flexwerker kunnen wij dan weer inzetten bij een volgende werkgever. Top toch?

Voordelen van flexwerkers via Tempo-Team

  • Geen zorgen om personele bezetting, administratie en begeleiding. Dit alles nemen wij uit handen!
  • Minder werkgeversrisico’s: een opdracht kan met onmiddelijke ingang stopgezet worden óf als een flexwerker supergoed bevalt kun je hem alsnog zelf in dienst nemen.
  • Met een grote database hebben wij zó de geschikte tijdelijke medewerker voor je gevonden!

Zo vinden wij jouw flexwerker

  1. Natuurlijk willen we eerst jouw bedrijf beter leren kennen én vragen we je de hemd van het lijf over de vacature. Zo maken we de beste match.
  2. Scherp voor ogen wie we voor je zoeken. Oké let’s go! We plaatsen je vacature op ons jobboard én nemen een duik in onze database. 
  3. We selecteren de beste kandidaten en stellen die aan je voor. Is er na één van de gesprekken een match? Dan kan het heel snel gaan!
  4. We maken al het papierwerk in orde zodat jouw nieuwe flexwerker morgen nog kan starten. Ook begeleiden we jouw tijdelijke medewerker, zodat ze goed beslagen ten ijs komen op hun eerste werkdag.
  5. Tussentijds screenen we bij jou én de flexwerker hoe het gaat.
  6. Opdracht ten einde? Dan horen we graag hoe de flexwerker bevallen is. Was de match zó goed dat je hem of haar niet meer kwijt wilt? Geen probleem! Daar valt altijd over te praten.

Hop! Aan de slag!

Waar wacht je nog op? Laten we de mogelijkheden bespreken onder het genot van een bakkie!