Flexwerkers nodig? Wij hebben ze voor je!

Naast je vaste personeel is het wel zo lekker om een flexibele schil te hebben. Tijdelijke medewerkers die bijvoorbeeld je jaarlijkse seizoenspiek opvangen, of als vervanging van een zieke medewerker. Nou stop maar met zoeken, wij helpen je verder! En bevalt die Tempo-Team topper je zó goed dat je ‘m niet meer kwijt wilt? Dan kunnen we daar altijd over praten ;)

Vacature aanmelden

In de zomer gaat het werk gewoon door mét vakantiekrachten!

Met de vakantiekrachten van Tempo-Team blijft jouw bedrijf deze zomer gewoon doordraaien. Wil je meer weten over vakantiekrachten, wet- en regelgeving en Gen Z? Download onze vakantiekrachten toolkit voor een zorgeloze zomer. 😎 🍹

Wat is een flexwerker?

Een flexwerker is een werknemer met een flexibel arbeidscontract. Deze medewerker huur je in via Tempo-Team. Wij zijn dan ook de werkgever van deze medewerker. Wettelijk gezien heeft de uitzendkracht dan ook geen  enkele binding met jou als opdrachtgever. Dat betekent ook dat je een opdracht met onmiddellijke ingang kunt beëindigen, bijvoorbeeld als jouw productiepiek voorbij is. De flexwerker kunnen wij dan weer inzetten bij een volgende werkgever. Top toch?

Voordelen van flexwerkers via Tempo-Team

 • Geen zorgen om personele bezetting, administratie en begeleiding. Dit alles nemen wij uit handen!
 • Minder werkgeversrisico’s: een opdracht kan met onmiddelijke ingang stopgezet worden óf als een flexwerker supergoed bevalt kun je hem alsnog zelf in dienst nemen.
 • Met een grote database hebben wij zó de geschikte tijdelijke medewerker voor je gevonden!

Zo vinden wij jouw flexwerker

 1. Natuurlijk willen we eerst jouw bedrijf beter leren kennen én vragen we je de hemd van het lijf over de vacature. Zo maken we de beste match.
 2. Scherp voor ogen wie we voor je zoeken. Oké let’s go! We plaatsen je vacature op ons jobboard én nemen een duik in onze database. 
 3. We selecteren de beste kandidaten en stellen die aan je voor. Is er na één van de gesprekken een match? Dan kan het heel snel gaan!
 4. We maken al het papierwerk in orde zodat jouw nieuwe flexwerker morgen nog kan starten. Ook begeleiden we jouw tijdelijke medewerker, zodat ze goed beslagen ten ijs komen op hun eerste werkdag.
 5. Tussentijds screenen we bij jou én de flexwerker hoe het gaat.
 6. Opdracht ten einde? Dan horen we graag hoe de flexwerker bevallen is. Was de match zó goed dat je hem of haar niet meer kwijt wilt? Geen probleem! Daar valt altijd over te praten.

Kandidaat uit eigen netwerk? Kom maar door!

Heb jij een vacature en óók al iemand in gedachten die geschikt is voor de baan? Top! Wij nemen deze kandidaat mee in ons selectieproces. Is er een match? Dan gaat jouw nieuwe medewerker via een uitzendovereenkomst bij jou aan de slag. Daarnaast doen we áltijd een check op geschikte kandidaten uit onze eigen database. Lekker, want dan heb je de keuze! Hoe het werkt?

 1. Deel je vacature met ons

 2. Deel daarna een kandidaat of kandidaten uit je eigen netwerk

 3. Wij doen een intake + voegen kandidaten uit onze database toe 

 4. Jij kiest!

Vier redenen om een kandidaat uit jouw netwerk met ons te delen

 • We voegen altijd eigen geschikte kandidaten toe aan de selectie. Dat maakt de keuze reuze!

 • Jouw nieuwe medewerker start op een uitzendovereenkomst, zo blijf jij lekker flexibel. 

 • Je voldoet 100% aan wetgeving 

 • Toch geen match? Dan betaal je niks! 

Hop! Aan de slag!

Waar wacht je nog op? Laten we de mogelijkheden bespreken onder het genot van een bakkie!