Shinen als schoonmaker✨? Hier vind jij de leukste schoonmaak vacatures!

Poetskings- en -queens uit deze regio’s hebben mazzel. In Rotterdam, Zwolle, Amsterdam en meer steden krijg je namelijk betaald voor rond rijden of lopen, praatjes maken en meeswingen met de radio. Werken als schoonmaker is helemaal niet stoffig. We nemen jou mee op reis langs de regio’s met de leukste schoonmaak vacatures. En wil jij niet werken op één vast plek maar meer van Nederland zien? Dat kan, mét auto van de zaak én tankpas. Weet jij nu al dat werken in de schoonmaak helemaal jouw ding is? Vind hier jouw volgende baan in de schoonmaak!

Waarom werken als schoonmaker?

Twijfels? Nergens voor nodig! Daarom vind jij hier ook de 6 leukste dingen aan werken in de schoonmaak! En weet jij nu al dat dit jouw plek is? Dan scoor jij hier jouw nieuwe baan in de schoonmaak!

  • Schoonmaken geeft voldoening. Het resultaat van jouw harde werk is altijd te zien.
  • Je wordt gewaardeerd. Wij weten het al jaren, maar nu ziet de hele wereld hoe belangrijk en essentieel jouw werk als schoonmaker is!
  • Aan flexibiliteit geen gebrek. Werk parttime of fulltime, in het weekend of doordeweeks op een vaste plek of op verschillende plekken. Het kan!
  • Jouw werk als schoonmaker is betekenisvol. Je draagt bij aan een gezonde en veilige werk- en leefomgeving. 
  • Je bent fysiek bezig. Verstand op nul en lekker boenen. De sportschool heb je niet meer nodig!
  • Als schoonmaker wordt er goed voor jou gezorgd. Jouw vakbond zorgt er namelijk voor dat jouw salaris elk jaar groeit. Lekker toch? Daarom kun jij bij zo’n verhoging, maandelijks een paar tientjes meer op jouw rekening verwachten! Kijk maar eens in de tabel hieronder. 

Wat verdien je als schoonmaker?

Geld💸! En veel ook! Want ook als jij geen ervaring hebt als schoonmaker krijg jij goed betaald voor jouw harde werk. Jij wilt weten wat jij gaat verdienen als schoonmaker, dat snappen wij. Daarom hebben we dat voor jou uitgezocht! 

Gemiddeld uurloon van een schoonmaker bij Tempo-Team
Hoe ervaren ben jij al als schoonmaker? Minimaal Maximaal
0-1 jaar ervaring €11,44 €14,41
1-2 jaar ervaring €11,85 €14,92
2-3 jaar ervaring €12,28 €15,44
3+ jaar ervaring €12,66 €16,46

Werken als schoonmaker in regio Eindhoven

Overal in Nederland wordt schoongemaakt. Dat klinkt logisch! Ook in jouw regio, Eindhoven is vanalles mogelijk! Heb jij behoefte aan het bepalen van je eigen starttijden? Noem het, als schoonmaker in Eindhoven kan het! De perfecte match voor jou moet daar dus wel tussen zitten. Ga aan de slag bij een van de grote namen in de schoonmaakbranche, bij CSU bijvoorbeeld. Een van de toppers in de schoonmaakwereld. Bij CSU weten ze hoe belangrijk een schone werkomgeving is en wordt jouw werk daarom niet onderschat! Niet alleen zijn ze in de prijzen gevallen met “schoonste kantoorgebouw van Nederland” , maar ook “top werkgever Nederland”. Want ook de balans tussen jouw werk en privé vinden ze net zo belangrijk! Naast CSU kun je ook aan de slag bij een van de andere toppers uit de schoonmaakbranche, zoals ISS, Sodexo en Hago. Een  goede hygiëne is super belangrijk en hier begin jij ook van te stralen! jij zet je in voor de schoonste locaties. Van kinderopvangcentra, vakantiehuisjes, kantoren tot ziekenhuizen. En ook in Eindhoven en omstreken is ritjes maken in die auto van de zaak mogelijk, mét tankpas. 

Werken als schoonmaker in regio Utrecht/Amsterdam

Wil je snel aan de slag kunnen? Dan moet je zeker bij de regio’s Amsterdam en Utrecht zijn! In deze grote steden staan de vele schoonmaakuren al op je te wachten. Werken op verschillende toffe locaties én veel uren maken? dat doe je door te werken als schoonmaker met vaste uren. Verzorg jij de playlist voor onderweg en de schoonmaak skills? Zorgen wij voor gemiddeld 30 uren werk op de leukste locaties. In deze regio’s ga je aan de slag op scholen, in kantoorpanden of openbare ruimtes. Geen dag zal hetzelfde zijn! Liever geen vaste uren, maar meer flexibiliteit en zelf je uren bepalen? Geen probleem! En zijn niet alleen de locaties, maar vind jij werken in de schoonmaak ook schitterend? Neem dan contact op en we vertellen je meer!

Werken als industrieel schoonmaker in alle regio's

Jezelf specialiseren in de schoonmaak? Yes, please! Via Tempo-Team haal jij gratis je Veiligheid, gezondheid en milieu certificaat (VCA) en kun jij je daarna een specialist in de industriële schoonmaak noemen! Vaatdoekjes, allesreiniger en schuursponsjes schuif jij mooi aan de kant. De schuimreiniger, hogedrukspuit en industriële stofzuiger worden jouw beste vriend! Jij draait je hand niet om voor het schoonmaken van machines en productiehallen. Veiligheid en gezondheid zijn daardoor, mede dankzij jou, gegarandeerd. Goed bezig dus! Samen met jouw team maak je er gezellige werkdagen van. Waar hard gewerkt wordt, is ook altijd ruimte voor een praatje. Je onderdeel voelen van het team, komt hier zeker goed!

Werken als schoonmaker bij Tempo-Team

Schoonmaken iets voor jou? Leuk! Wij helpen jou graag verder bij het vinden van jouw perfecte schoonmaak match. Het vinden van die perfecte match begint met een goed gesprek! Jouw eerste contact is met Caroliny. Zij weet de leukste locaties en werkgevers om voor te werken in heel Nederland en is een expert in het vinden van jouw droombaan!
In een gezellig gesprek bespreek je wie je bent, wat jouw beschikbaarheid is en wat jij ongeveer zoekt in een baan. Samen kijken jullie naar de mogelijkheden. Jouw werkplezier staat voorop! Wie weet heeft Caroliny het al gevonden, voordat jij weet wat je zoekt!  

Bij Tempo-Team kun je aan de slag als schoonmaker in heel Nederland. Per regio hebben we zo onze eigen experts op het gebied van schoonmaakwerk. Onze collega Joerie weet alles over schoonmaakwerk in het Noorden. En woon je onder de rivieren? Dan kan Daniël jou alles vertellen over de leukste werkgevers van het Zuiden. Liever de reuring van de randstad? In deze omgeving is Ari onze expert! En aan de kust, in het zilte Zeeland moet je bij Amy en Silvija zijn. Voor werk voor een korte tijd, of vakantiewerk is Yorinde van Tempo-Team go jouw go-to-person. Al deze collega’s zijn onze intercedenten en zorgen ervoor dat jij op je plek zit in je schoonmaakjob. 

Waar wacht jij op? Scoor die schoonmaakjob!💸

Wil jij meer lezen over werken als schoonmaker? Bekijk dan eens de pagina’s van CSU, ISS en Sodexo. Deze topwerkgevers in de schoonmaak geven jou een kijkje in hun keuken. Laat je overhalen om te solliciteren als schoonmaker! En heb jij niet zo’n zin in nog meer leesvoer en wil jij direct aan de bak? Snappen wij wel. Daarom hieronder voor jou de nieuwste schoonmaak vacatures!

Zoek je vast of flex?

Wij helpen je met je nieuwe baan.