Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Utrecht

Tempo-Team uitzendbureau Utrecht

In een oude kruidenierswinkel op de levendige Biltstraat in Utrecht is uitzendbureauTempo-Team gevestigd. Een mooie oude gevel met van binnen juist een industriële uitstraling. Je komt binnen in onze koffiebar, waar je naast het drinken van een heerlijke kop koffie ook een potje tafelvoetbal kan spelen.

Wij zitten middenin het centrum en zijn zowel met de auto als met het OV goed te bereiken. De bus stopt voor de deur en vanaf het Centraal Station loop je in ongeveer 15 minuten naar het uitzendbureau van Tempo-Team.

Werkplezier bij Tempo-Team Utrecht

Werkplezier betekent voor ons: hard werken en elkaar helpen, maar ook zeker de tijd nemen om samen te lunchen, een lekkere kop cappuccino te drinken en natuurlijk op vrijdagmiddag een borrel met elkaar te drinken. En in het bruisende Utrecht is altijd iets te bedenken voor een gezamenlijk uitje. In het kader van “er is altijd iets te vieren” doen we ergens een gezellig drankje of houden we een jeu-de-boules competitie bij de Jeu-de-Boules bar.

De vacatures bij Tempo-Team Utrecht

Ons vacature aanbod is zeer divers! Zo zoeken we voor diverse overheidsklanten altijd ervaren secretaresses of mensen met een sociaal juridische achtergrond, zijn we voor onze logistieke klanten altijd op zoek naar logistiek medewerkers en heftruckchauffeurs en zoeken we voor diverse klanten altijd klantenservice medewerkers, financieel administratief medewerkers en HR medewerkers. 

In ons pand in Utrecht zijn ook de collega’s van Tempo-Team Medisch en JMW gevestigd. Dus heb je een zorggerelateerde opleiding (van helpende niveau 2 tot basisarts) dan kan je zeker bij ons terecht. En wil je graag in de afwas, als kok, cateringmedewerker of barista werken, dan staan de collega’s van JMW je graag te woord!

Biltstraat 24

  • 030-2727200
  • 3572BB Utrecht
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!