Welkom bij Tempo-Team Hilversum, Koos Postemalaan 8

Koos Postemalaan 8

  • 1217ZC Hilversum
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Vind een baan bij jou in de buurt

Bekijk ons aanbod voor jou in de regio

31 mei 2024

Ahmed deelt zijn ervaringen met het Talent Ontwikkel Programma: "Iedere dag is een nieuwe kans om te groeien en te leren!✍️"

Ahmed is 38 jaar oud, woont in Almere en is vader van twee kinderen. Na jaren in de horeca te hebben gewerkt, was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hierdoor maakte hij een bewuste overstap naar de logistiek. Via Tempo-Team Performance Management (TTPM) werkt hij nu bij PostNL in Nieuwegein als logistieke teamleider. Ahmed begon zijn carrière in de logistiek met het Talent Ontwikkel Programma van TTPM en heeft grote ambities om door te groeien naar de rol van manager. Nieuwsgierig naar het verhaal van Ahmed? Lees snel verder 👀!
8 februari 2024

Van Nederland naar Noord-Frankrijk. Maak als bezorger overal mensen blij met hun nieuwe tuinmeubels!

Micha werkt nu bijna een jaar als bezorger bij Life. Wat hem als eerste aantrok in deze functie? Dat je lekker veel onderweg bent en dat je gegarandeerd fulltime kan werken. Wat maakt het werken als bezorger nou zo leuk? "Het is geweldig om mensen blij te maken met de levering van hun nieuwe tuinmeubels," zegt hij. Lees snel verder om er achter te komen wat werkplezier is voor Micha, waar je rekening mee moet houden en wat je moet weten voordat je begint als bezorger.