Koos Postemalaan 8

 • 1217ZC Hilversum
 • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!

Tempo-Team Hilversum help bij je bananzoektoch!

Hey daar! Bij Tempo-Team zijn we jouw partners in het vinden van die perfecte baan! We maken de zoektocht een stuk makkelijker voor je. Of je nu liever belt, mailt, appt of gewoon langs komt. Wij staan voor je klaar. En ja, bij die laatste optie trakteren we je op een drankje!

Samen gaan we op zoek naar de baan die echt bij jou past. Zodra we die hebben gevonden kan je direct solliciteren. Geloof het of niet, voor je het weet staat jouw eerste werkdag al om de hoek! Met Tempo-Team wordt jouw baanvindingsavontuur een stuk eenvoudiger Ên leuker. En nog mooier. Wij staan daarna ook nog voor je klaar! Jouw eigen contactpersoon staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

 • Zijn jullie makkelijk te bereiken?

  Zeker! Kom je met de trein stap dan uit bij Hilversum Mediapark. Dan is het nog maar een klein stukje naar de vestiging lopen. Met de auto? Kan ook! Die parkeer je gewoon in de buurt. 

 • Kan ik gewoon langskomen?

  Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30. Maak van te voren een afspraak, zodat we zeker weten dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. We zijn te bereiken op 📞 035 621 2810

 • Welke vacatures kan ik vinden in Hilversum?

  Wij hebben hele verschillende vacatures openstaan, denk hierbij vooral aan: productie, financieel administratief en HR medewerkers. 

  Alle vacatures in Hilversum

 • Ik heb al een vacature gevonden. Wat kan ik het beste doen?

  Wat mooi! Jij kan je eerste feestje vieren. Het beste wat je nu kunt doen is solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Dit gaat het snelst. 

 • Ik heb een vraag over een vacature. Bij wie moet ik zijn?

  Onder elke vacature staat een telefoonnummer en/of emailadres. Dit zijn de specialisten voor die vacature. Hier kan je het beste je vraag kwijt. 

Werkgevers in Hilversum