Perspectiefverklaring = eigen huis = jouw leven!

Flexibel werken én een hypotheek? Het kan met de Tempo-Team perspectiefverklaring!

Een huis kopen met een flexcontract? Dat kan! Jouw zoektocht naar een eigen huis kan beginnen! Het hebben van een koophuis is dichterbij dan je misschien denkt. Kijk maar eens naar Tempo-Team’er Flo Meis.

Net als veel andere uitzendkrachten probeerde Flo jarenlang alles om aan een hypotheek te komen. Van een garantstelling tot aan het opsturen van zijn loonstrookjes. Niks lukte. Tot hij iets hoorde over een perspectiefverklaring. Het zorgt er wel voor dat jij misschien binnenkort op je eigen bank, in je eigen huis zit. 

‘Een prachtig huis in de buurt van mijn huurwoning kwam in de verkoop. Ik wilde het heel graag hebben! Ik heb werkelijk van alles geprobeerd. Maar ik had slechts twee maanden om het rond te krijgen...’, vertelt Flo. 

‘Gelukkig gaf ik mijn droomhuis nog niet op. Via een tip van iemand vond ik op internet informatie over de mogelijkheden van de Tempo-Team perspectiefverklaring. Ik heb contact opgenomen met Tempo-Team en vanaf toen kwam alles in een stroomversnelling. Een maand na die avond achter mijn computer kon ik tekenen! En weer een maand later zat ik in het huis wat ik zo graag wilde hebben. Vet!’ 

Tot slot vertelt Flo: ‘soms kijk ik nog wel eens met ongeloof terug, hoe snel het gegaan is. Van mijn huis word ik nog iedere dag blij! Met dank aan de Tempo-Team perspectiefverklaring; ik kan het iedereen aanraden.’

Perspectiefverklaring aanvragen

Let op!
Om een perspectiefverklaring te mogen aanvragen, vragen we het volgende van je:

  • Je bent op het moment van aanvraag minimaal 52 weken werkend als Tempo Teamer
  • Je maakt de persoonlijkheidstest
  • Je laat ons jouw hoogst behaalde diploma en meest recente cv zien
  • Je kan ons voorzien van de contactgegevens van 2 referenten.

We wijzen je erop dat de gemiddelde doorlooptijd van aanvraag tot eventuele uitgifte 2 weken bedraagt. De Tempo-Team perspectiefverklaring is 6 maanden geldig. Het is daarom belangrijk dat je actief op zoek bent naar een woning op het moment dat je de aanvraag indient.

De perspectiefverklaring aanvragen?

Wil jij graag als flexwerker een huis kopen? En voldoe je aan de eisen?