Meer dan werk!

Werken voor Tempo-Team = profiteren van veel extra’s

Wat dacht je van 20% korting op een nieuw horloge? Of ga met korting naar een attractiepark! Flexwerkers van Tempo-Team hebben toegang tot een online webshop waar je veel leuke cadeaus vindt met extra hoge korting. Maar ook bieden we jou aantrekkelijke financiële regelingen en een jubileum bonus als je een bepaalde tijd voor ons werkzaam bent.

Cadeaus koop je in onze personeelsvoordeelwinkel

Als Tempo-Teamer krijg je exclusief toegang tot de personeelsvoordeelwinkel. Vanaf je eerste werkdag kun je hier online je cadeaus shoppen. Of ga je liever een weekendje weg met vrienden? Ook hiervoor ga je naar onze webshop.

Samen werken aan je toekomst

Je bouwt samen met Tempo-Team aan je toekomst. Daarbij hoort ook financiële zekerheid en dat gaat verder dan een goed salaris. Tempo-Team biedt je aantrekkelijke kortingen op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea.

Sporten met korting

Sporten is gezond en ook heerlijk om te doen! BedrijfsFitnessOnline maakt het sporten nóg leuker. Als Tempo-Team-er krijg je namelijk korting op je abonnementsgeld van je favoriete sportschool! Waar wacht je nog op? Bij het aanmelden heb je deze code nodig: TTFit01

Wij waarderen onze flexwerkers

Voor ons ben je niet zomaar een van velen, maar wij bieden iedere flexkracht persoonlijke aandacht. Bijvoorbeeld met het aanbieden van passende opdrachten, goede begeleiding, opleidingsmogelijkheden en het bouwen aan een mooi toekomstperspectief. Wij geloven in wederzijdse betrokkenheid, dus willen we graag weten wat jouw toekomstdromen zijn.

Je verjaardag? Die staat aangekruist op onze kalender. Stap je in het huwelijksbootje of een andere bijzondere gebeurtenis? Ook die vergeten we niet! Als flexkracht word je echt onderdeel van ons ‘Team’!

Ben je op zoek naar een baan? Klik dan hier!