Extra's voor flexwerkers

Extra voordelen voor werkenden

Naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden regelen we graag iets extra's voor onze werkenden, als uitbreiding op je secundaire arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld een pakket aantrekkelijke financiële regelingen, een kortingsactie en een cadeau naar keuze of jubileumbonus als je een bepaalde tijd voor ons werkzaam bent. 

Leuke kortingen
Alle werkenden van Tempo-Team profiteren van diverse kortingen. Denk bijvoorbeeld aan aansprekende producten met korting of een weekendje weg tegen een scherpe prijs.

Financiële regelingen
Je bouwt samen met Tempo-Team aan je toekomst. Daarbij hoort ook financiële zekerheid en dat gaat verder dan een goed salaris. Tempo-Team biedt je aantrekkelijke kortingen op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea.

Waarderingsprogramma flexwerkers van Tempo-Team Uitzenden en Inhouse Services
Wij doen ons best om de loyaliteit van onze flexwerkers te versterken. Bijvoorbeeld met het aanbieden van passende opdrachten, goede begeleiding, opleidingsmogelijkheden en het bieden van een mooi toekomstperspectief. Wij geloven in wederzijdse betrokkenheid, dus proberen we op de hoogte te blijven van het wel en wee van onze flexwerkers. Een verjaardag vergeten we niet en ook ontvang je een cadeau bij bijzondere gebeurtenissen. Als de vestigingsmanager en/of de opdrachtgever vindt dat jij hebt bijgedragen aan het succes van Tempo-Team en/of de opdrachtgever, kun je in aanmerking komen voor een cadeaubon naar keuze. Die ontvang je ook als je een bepaalde tijd via ons werkzaam bent.