Extra’s en kortingen!

Werken bij Tempo-Team is als een feestje. Bij een feestje horen natuurlijk ook cadeautjes. En die kies je bij Tempo-Team zelf uit! Omdat we blij zijn dat je bij ons werkt, hebben we allemaal leuke extra’s geregeld. Check hier wat we voor je in petto hebben.

Shoppen met korting!

Na een lange werkdag is er niks zo fijn als even lekker online te shoppen. Helemaal als je flinke kortingen krijgt. Nooit meer wachten op de zomer- of wintersale, winkelen in de personeelsvoordeelwinkel. Je krijgt altijd 20% korting op o.a. merkhorloges. Lekker goedkoop een cadeau scoren voor je vriend(in) of voor jezelf natuurlijk. Wil jij shoppen met korting? Ga dan naar Mijn Tempo-Team en je vind meer info over de personeelsvoordeelwinkel.

Wist je trouwens dat je een cadeaubon krijgt als je voor een bepaalde periode bij ons werkt? Hiermee kun je zelf een leuke cadeau uitkiezen. 

En dat is nog niet alles - we hebben nog meer kortingen voor je. Yes! Zo zorgen wij ervoor dat je verzekeringen goedkoper worden. En we betalen zelfs mee aan jouw sixpack. Want je kan met korting naar de sportschool. Ga hiervoor naar BedrijfsFitnessOnline en meld je jezelf aan met de code: TTFit01.

En dan nog dit: wij bieden je de kans om naast je baan één dag in de week een opleiding te volgen. Hoe cool is dat? Daarnaast hebben we zo’n honderd cursussen die je - gratis - waar je maar wil kan volgen. Dus ook thuis vanuit je luie stoel. Klinkt relaxed, toch?  

Vacatures bij Tempo-Team

Wil je zelf alvast op zoek naar jouw nieuwe droombaan?

Tempo-Team NL app

Vergeet niet onze app te downloaden in de app store! Je kunt hier makkelijk je rooster inzien en ook diensten accepteren. In één oogopslag zie je waar je moet werken, hoe je daar komt en hoe laat je dienst begint! Handig!