Check alle Baanraders in Noord-Holland! 🔥

Deze werkgevers zijn een AANRADER en scoren een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken. Een échte topwerkgever dus! Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Wat is een baanrader? Deze werkgevers scoren allemaal minimaal een 8+ op:

  • Voelt alsof je onderdeel bent van een team
  • Prettige werkomgeving
  • Goede samenwerking met collega's
  • Je levert met je baan een zinvolle bijdrage
    👉 Meer lezen? Klik hier

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die relevant zijn voor jou? Stel een vacature-alert in en ontvang altijd als eerste de nieuwste vacatures van Tempo-Team in jouw mailbox.

Maak een alert aan

De baanraders in Noord-Holland

KVK in Amsterdam

Technologie, duurzaamheid en andere ontwikkelingen in onze samenleving zorgen voor veel dynamiek. Ook voor ondernemers. En dat betekent volop kansen voor KVK. De drive is om het leven van ondernemers makkelijker te maken. Dat kunnen ze dankzij het talent van onze mensen, en we kunnen met trots zeggen een van onze mooiste opdrachtgevers. 
Bekijk hier de vacatures

Stadswerk 072 in Alkmaar

Dat je voor de allerbeste kaas in Alkmaar moet zijn, weet jij natuurlijk al lang. Wist je ook dat jij op die kaasmarkt aan de slag kunt? ;-). Nee, geen pondjes jong belegen verkopen. Stadswerk 072 heeft nog veel leukere vacatures dan dat. Bij het mooi houden van dat marktplein! 
Bekijk hier de vacatures

Assa Abloy in Heerhugowaard

Al kennen jij en Assa Abloy elkaar nog niet, hebben zij al veel deuren voor je geopend. Hmm… heb je al een vermoeden wat ze maken? Nee? Nou, nog één hint dan voordat we met de deur in huis gaan vallen. Noord-Hollanders hebben geluk. Vlak naast de deur in Heerhugowaard vind jij Assa Abloy. De innovator op het gebied van deuren en toegangssystemen! 
Bekijk hier de vacatures

HHNK in Heerhugowaard

Weet jij waar Nederland wereldwijd bekend om staat? Ja, ook klompen en windmolens maar dat is niet het juiste antwoord. Ons kikkerlandje is namelijk ook de aller-allerbeste in water! En dan vooral het beheren daarvan. Ofja, beheren… Als je van een stuk zee een provincie maken ‘beheren’ noemt ;-). 
Bekijk hier de vacatures

BCC in Amsterdam

BCC, altijd een oplossing in huis! En voldoende knaken op de rekening ;-). Deze keer bezorgt BCC niet jouw nieuwe wasmachine. Een nieuw senseo apparaat dan? Nee, bah, ook niet. Naast échte lekkere koffie tijdens je dienst brengt BCC jou nu ook de beste vacatures! 
Bekijk hier de vacatures

Royal FloraHolland in Aalsmeer

Wanneer heb jij voor het laatst bloemen gekocht en wat is hier de reden van geweest? Wereldwijd kopen mensen bloemen om bijvoorbeeld het huis te versieren, iemand te troosten, iemand te feliciteren en nog veel meer! Als je erover nadenkt zijn bloemen en planten niet te missen, je ziet ze overal. Wist je dat er per minuut meer dan 20.000 bloemen worden verkocht bij Royal FloraHolland? 
Bekijk hier de vacatures

Pall Meddistad in Medemblik, Amsterdam en Enkhuizen

Werk jij bij Pall Medistad dan werk jij aan een betere wereld! Pall Medistad maakt namelijk medische producten. Elke medewerker bij Pall Medistad helpt de wereld gezonder te maken. Ze helpen duizenden patiënten per dag aan nieuwe infuuszakken, bloedzakken of andere medische middelen. Kortom, werk waar je met recht trots op kunt zijn! 
Bekijk hier de vacatures

Hilton Food in Zaandam

Mmmmm, een hamburger voor bij de barbecue. Of een heerlijke biefstuk, voor wanneer jij je in de keuken in keertje wilt uitsloven. Bij Hilton Food Group leggen zij de eerste hand aan jouw gerecht. En dat doen zij met liefde.
Bekijk hier de vacatures

PostNL in Amsterdam

Ding-dong, pakketje! Gaat er een belletje rinkelen bij jou? Dat is niet zo gek, PostNL bezorgt meer dan 1,1 miljoen pakketten per dag. Dat is niet niks! Al deze pakketten moeten zo snel mogelijk naar de juiste voordeur. 
Bekijk hier de vacatures

Rijksschoonmaakorganisatie

Halt! Jij gaat mee naar de gevangenis. Geen zorgen, hoor! Niet om zelf opgesloten te worden. Wel om je carrière te beginnen ;-). Rijksschoonmaakorganisatie neemt je mee naar gebouwen waar jij normaal niet zo snel binnenkomt. 
Bekijk hier de vacatures

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat staat voor een leefbare toekomst van Nederland. Wil jij graag dat je werk zowel jezelf als Nederland van A naar Beter brengt? Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière of wil je graag starten met werken bij een innovatieve en energieke organisatie? Dan is werken bij Rijkswaterstaat echt iets voor jou. 
Bekijk hier de vacatures

Wat is Baanrader?

Eigenlijk gewoon een baan die je wordt aangeraden. Een aanbeveling, een advies. En niet van ons, maar van de uitzendkrachten die nú bij het bedrijf werken. Zij zijn namelijk zo tevreden over het bedrijf waar ze werken, dat ze deze een 8+ als score geven. Die 8+ die ze geven komt vanuit een vragenlijst die alle uitzendkrachten krijgen wanneer ze 5 weken werkzaam zijn bij het bedrijf. Dit zijn de 4 vragen waar het om gaat:  

  • Het Bedrijf waar ik werk, biedt een prettige werkomgeving
  • Mijn Teamleider en ik werken goed samen
  • Ik voel me onderdeel van een team bij de opdrachtgever waar ik werk
  • Ik heb het gevoel dat ik met deze baan een zinvolle bijdrage lever

Vind jij deze onderwerpen ook belangrijk in jouw baan? Maak dan gebruik van de (B)aanrader van jouw voorgangers.

Waarom is het er?

Eigenlijk. Heel. Simpel. Bij Tempo-Team staan onze uitzendkrachten centraal. Wij willen een lach op je gezicht zien. Wij gunnen jou namelijk werkplezier! Vanaf het moment dat jij je inschrijft, wanneer je naar een baan op zoek bent en die vindt, als je vervolgens aan het werk bent en ten slotte ook nog wanneer je opdracht eindigt! Al die momenten houden wij bij of jij plezier hebt en of we ergens op kunnen bijsturen. We gaan dan ook niet voor een 6je, maar willen een 8+ in tevredenheid zien.

Maar die data die kan natuurlijk niet alleen ons of de huidige medewerkers helpen, maar ook jou, als werkzoekende. Dit advies komt dan ook niet van ons, maar echt van de tevreden medewerkers. Zie je dus ergens Baanrader voorbij komen? Met een Baanrader kun je ervanuit gaan dat er tevreden mensen werken met véél werkplezier. Doe er je voordeel mee ;)

Hoe is de Baanrader opgebouwd?

Het begint allemaal met een mailtje van onze directeur: Werner Klaassen. Deze mail is gevuld met een tevredenheidsonderzoek. Scoor je het bedrijf, waar je als uitzendkracht werkt, op bovenstaande 4 vragen dan nemen we de resultaten mee. Deze vragen gaan puur over de tevredenheid over het bedrijf en is dus zonder beïnvloeding van Tempo-Team. Alle resultaten worden op een hoop gegooid, zodat deze anoniem zijn. Vervolgens wordt er een gemiddelde score berekend. Als deze score hoger is dan 8+ dan krijgt de werkgever de stempel Baanrader. Ow én er moet minimaal van 50 werkenden data zijn verzameld zodat de score betrouwbaar is.