5 doe-tips voor jouw vrije dag!

Heeerlijk! Een dagje vrij. Al weken kijk je ernaar uit. Een dagje voor jezelf (of je iets drukkere gezin 😉). Maar wat is de planning? Luieren op de bank of erop uit? Wij hebben 5 tips om jouw vrije dag lekker door te komen! Klaar? Komtie!

1. Neem jouw hobby of passie serieus🤓!

Je bent nooit te oud (of te jong) om te leren. Altijd al meer willen weten over sport, presenteren of klaar voor een nieuwe taal? Dit is het moment! Geef je op voor een workshop, training of online cursus. Account bij Tempo-Team? Gefixt✅! Jij volgt hon-der-den gratis online trainingen. Doe je nooit voor niets. Jij krijgt zelfs een landelijk erkend diploma. Wauw! Jij bent pas echt lekker bezig!

2. Een 🎁 voor jezelf. Shoppen 🛍️! 

Jouw eigen dorp wel gezien? Geef jezelf een stedentrip in eigen land, cadeau. Onze tips: Maastricht is een geweldige shop-stad. En Groningen heeft de gezelligste terrasjes. Waar wacht je nog op? Ga er lekker op uit! Je hebt het verdient! 

3. Doe een gratis activiteit 🚶!

Laatst al geshopt? Of spaar je liever nog even door? Ook dan zijn er genoeg leuke uitjes zonder dat jij de bodem van je portemmonee hoeft te zien. Maak een wandeling met je hond, beste vriend of je buurvrouw. Een lekker koel briesje geeft jou zo weer nieuwe energie. Voor de ik-blijf-liever-binnen-met-een-dekentje-mensen... Organiseer een spelletjesdag of maak een schilderij! De mogelijkheden liggen voor het oprapen.

4. Van die bank afkomen💥

Stiekem een adrenalinejunkie? Mooi, dan heb je vandaag een goed excuus om je vrienden wakker te bellen. Tijd voor een potje karten of klimmen. Jij gooit al jouw energie erin! Stiekem scoor je daarmee extra bonuspunten voor op de werkvloer: hoe meer je vandaag beweegt, hoe beter jij je morgen kunt concentreren op je werk.

5. Absoluut niet van die bank afkomen🎥

Jou even niet bellen? Zeker niet als je even een dagje vrij bent? Niet van plan om van je bank op te staan, behalve om de deur open te doen voor de pizzabezorger? Lekker! Doe de titels van jouw favoriete films in een grote kom. Grabbel, grabbel, grabbel... en jij hebt jouw perfecte vrije dag activiteit gevonden! 

Opleidingsaanbod per vakgebied

Meer weten over de opleidingen die bij jouw vakgebied passen?