Jij en je cv

Jij en je cv, je zou het een haat-liefde verhouding kunnen noemen. Op het moment dat je cv er picobello en up-to-date bij ligt, ben je er best wel trots op. Maar op de momenten dat je cv moet worden afgestoft en bijgewerkt, heb je daar niet echt zin in. Je hebt je cv toch echt nodig voor die sollicitatie voor je nieuwe baan, dus hop hop aan de slag!

Cv voor een gewone leuke baan

Je Googled naar cv en de tips om er één te maken. Google overlaad je met allemaal lijstjes vol creatieve manieren om je cv te maken. Een cv die opvalt! Jij denkt: “ja, leuk een video cv en super orgineel om een tijdschrift te maken van je werkervaring, maar ik wil gewóón een overzichtelijk A4tje met alle banen die ik tot nu toe heb gedaan.” Recht toe, recht aan zeg maar. Een opsomming van de banen met eventueel een korte uitleg van de werkzaamheden. Uiteraard mogen je persoonlijke gegevens niet ontbreken. En misschien vertel je kort nog iets over jezelf, maar dat is het dan ook wel. Oja, het geheel ziet er netjes en overzichtelijk uit. Wij helpen je!

Hoe ziet het er precies uit?

Dat is wat je wil weten. Plus goed voorbeeld, want hoe ging dat gezegde? Goed voorbeeld, doet goed volgen. Dat kan hier ook van toepassing zijn. Ga je liever meteen naar het volledige voorbeeld, dat kan hier! Het zijn trouwens meerdere voobeelden dus je zal moeten kiezen ;)

Ik wil dit cv

Dat kan! Bekijk het volledige voorbeeld hier. En bevalt het je wat je ziet? Dan download je het format en is het een kwestie van invullen. Een cv maken was zelden makkelijker. Ga ervoor!