Ahmed deelt zijn ervaringen met het Talent Ontwikkel Programma: "Iedere dag is een nieuwe kans om te groeien en te leren!✍️"

Ahmed is 38 jaar oud, woont in Almere en is vader van twee kinderen. Na jaren in de horeca te hebben gewerkt, was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hierdoor maakte hij een bewuste overstap naar de logistiek. Via Tempo-Team Performance Management (TTPM) werkt hij nu bij PostNL in Nieuwegein als logistieke teamleider. Ahmed begon zijn carrière in de logistiek met het Talent Ontwikkel Programma van TTPM en heeft grote ambities om door te groeien naar de rol van manager. Nieuwsgierig naar het verhaal van Ahmed? Lees snel verder 👀!

Vertel eens meer over je functie als teamleider bij TTPM.

“Natuurlijk! Ik ben teamleider bij Tempo-Team Performance Management (TTPM), een rol die me heel veel voldoening geeft. Ik werk bij PostNL in Nieuwegein. Één van de modernste locaties van PostNL! Hier ben ik verantwoordelijk voor het dagelijkse proces en de coördinatie van medewerkers. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat iedereen zijn of haar werk met plezier kan doen.”

Waarom is werken als teamleider zo leuk?

“Het allerleukste aan mijn werk als teamleider is dat geen dag hetzelfde is! Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Daar krijg ik veel nieuwe energie van. Ik werk met een fantastisch team van collega's in een multiculturele omgeving wat voor een leuke groepsdynamiek zorgt. 🥳”

Wat maakt TTPM zo leuk om voor te werken?

“TTPM biedt mij een unieke en ondersteunende werkomgeving. Natuurlijk ligt er focus op performance en resultaat, maar er wordt ook enorm veel waarde gehecht aan persoonlijke groei en ontwikkeling! De begeleiding die wij van de coaches en trainers krijgen is van topniveau. Zij helpen ons dagelijks om beter te worden in ons vak en dat is superleuk!👍” 

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er binnen TTPM?

“De doorgroeimogelijkheden binnen TTPM zijn supergoed. Zelf ben ik begonnen als teamleider met de ambitie om door te groeien naar een managementpositie. TTPM ondersteunt deze ambities door middel van hun Talent Ontwikkel Programma, waar je tijdens het traineeship allerlei trainingen en workshops kunt volgen. Hierdoor kun je jezelf ontwikkelen en klaarmaken voor hogere functies binnen het bedrijf.”

Wat is het beste advies dat je hebt gekregen tijdens je carrière bij TTPM?

“Het beste advies dat ik heb gekregen is om altijd te blijven ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Door bewust te zijn van mijn groeimogelijkheden en voortdurend aan mijn vaardigheden te werken heb ik mijn leiderschap enorm kunnen verbeteren. Dit advies heeft me geholpen om mijn werk met meer zelfvertrouwen en scherpte uit te voeren. Het heeft echt een wereld van verschil gemaakt!"

Welke vaardigheid die je hebt geleerd tijdens het TOP-programma heeft je het meest verrast?

“Wat me het meest verrast heeft, is dat ik beter ben gaan luisteren en hierop kan inspelen. Iedereen communiceert anders en het is aan mij om daarmee om te gaan. Deze vaardigheid gebruik ik ook in mijn privéleven. Mijn vrouw merkt zelfs op dat ik beter ben gaan luisteren, haha!😄”

Wat zou je adviseren aan iemand die overweegt deel te nemen aan het Talent Ontwikkel Programma?

“Gewoon doen! Het is een fantastische kans om te groeien en jezelf op manieren te ontwikkelen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je krijgt tijdens je logistieke traineeship ondersteuning van ervaren coaches en trainers, en je werkt samen met gepassioneerde collega's. Tijdens je logistieke traineeship kun je gewoon lekker blijven werken, zodat je ook mooie ervaring opdoet. Het is dé kans om je carrière een flinke boost te geven en nieuwe vaardigheden op te doen. Wacht niet langer en meld je aan!📝”

Lees meer over het Talent Ontwikkel Programma hier.
Bekijk alle managementvacatures bij TTPM hier.
Ontdek meer over werken bij PostNL hier.