Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Amersfoort

Tempo-Team vestiging Amersfoort

Tempo-Team uitzendbureau Amersfoort is gevestigd aan de rand van het centrum van het altijd gezellige Amersfoort. We zitten in een mooi modern pand en onze kantoorruimte straalt warmte en gezelligheid uit. Daarbij zitten wij op loopafstand van het Centraal Station.
Het kantoor is gevestigd in het centrum van Amersfoort en is ongeveer op tien minuten lopen vanaf Centraal Station, daarnaast stoppen er meerdere bussen op de kruising van de Stadsring. Parkeren is goed te doen alleen moet je wel rekening houden met bepaald parkeren.

Werkplezier bij Tempo-Team Amersfoort

Werkplezier voor ons betekent elkaar helpen als we in drukke periodes zitten, net een stap extra zetten voor een collega of medewerker. Daarnaast speelt humor een belangrijke rol, maar wordt er uiteraard ook hard gewerkt om de perfecte match te maken tussen een enthousiaste kandidaat en een leuke opdrachtgever! Op de vestiging in Amersfoort staat samenwerken centraal. We helpen elkaar, maar zorgen ook samen voor de nodige ontspanning en gezelligheid op kantoor.

De vacatures bij Tempo-Team Amersfoort

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor de volgende functies; magazijn-, logistiek- en productie-medewerkers.Daarnaast zijn wij ook altijd op zoek naar enthousiaste kandidaten voor verschillende administratieve functies. Denk hierbij aan: klantenservice medewerker, administratief medewerker, financieel administratief medewerker, of secretaresse.

Kom je graag even persoonlijk langs? Dat vinden wij leuk, wij staan voor jou klaar op de vestiging in Amersfoort. Samen gaan we op zoek naar de juiste uitdaging voor jou. Dit doen we uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Bel altijd voor de zekerheid eerst met de vestiging voor het maken van een afspraak. Dan weten we zeker dat je niet voor een dichte deur staat.

Stadsring 47c

  • 033-4651055
  • 3811HN Amersfoort
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!