Welkom bij Tempo-Team uitzendbureau Amersfoort

Tempo-Team vestiging Amersfoort

Tempo-Team uitzendbureau Amersfoort is gevestigd aan de rand van het centrum van het altijd gezellige Amersfoort. We zitten in een mooi modern pand en onze kantoorruimte straalt warmte en gezellig uit. Daarbij zitten wij op loopafstand van het Centraal Station.

Werkplezier bij Tempo-Team Amersfoort

Werkplezier voor ons betekent elkaar helpen als we in drukke periodes zitten of stressmomentjes hebben. Samen lachen doen we ook vaak, door bijvoorbeeld grapjes met elkaar uit te halen of door '30 Seconds' te spelen. Op de vestiging in Amersfoort vinden we het belangrijk om als team samen te werken, dingen te delen en het vooral heel gezellig te hebben en productief te zijn. We zijn een hecht team dat voor elkaar klaarstaat.

De vacatures bij Tempo-Team Amersfoort

Wij zijn altijd op zoek naar magazijnmedewerkers en productiemedewerkers, die graag de kans willen om door te kunnen groeien tot bijvoorbeeld operator. Daarbij zijn we altijd op zoek naar enthousiaste, vlotte klantenservicemedewerkers die blij worden van klantgericht werken en het leuk vinden om in grote dynamische organisaties te werken. Tot slot zijn we ook altijd op zoek naar administratieve medewerkers die breed onderlegd zijn en toe zijn aan de volgende stap in hun carrière.

Stadsring 47c

  • 033-4651055
  • 3811HN Amersfoort
  • Kom je graag langs? Dat vinden we altijd leuk! Bel wel eerst even met de vestiging voor een afspraak. We willen niet dat je voor een dichte deur staat. Tot snel!