Werken bij Fokker Elmo

🎓Interne opleidingen | 🤑 Super salaris | ✈️ Werken met vliegtuigen | 📌  In papendrecht

Stel je eens voor… elke dag gaan er honderdduizenden mensen de lucht in. Dankzij jou! Jij zorgt ervoor dat deze mensen (en jij zelf natuurlijk ook) elke dag veilig vliegen✈️.  Bij Fokker Elmo werk je aan de bekabeling van een Boeing, Airbus of JSF. Om zomaar even wat voorbeelden te noemen. Samen met je collega’s ga jij elke dag weer voor de win. Radio aan en gaan 🎵Opleiding nodig? Nee hoor! Regelt Fokker Elmo voor je! 

Vacatures Fokker!

Arbeidsvoorwaarden

Over goede arbeidsvoorwaarden hoef je je bij Fokker geen zorgen te maken. Deze vliegen je namelijk om de oren. Het is vooral een optelsom van een NOG hoger salaris. Bij Fokker krijg je: 

 • Een salaris van € 14,13 per uur. Ka-ching! En loopt op tot €17,53.

 •  26 weken gewerkt bij assemblage of productie? Jij verdient een promotie naar  € 14,47 per uur. 

 • 5% ADV-toeslag 

 • 15,3% ploegentoeslag 

 • Doorgroeikansen, onder andere naar Inspector of Teamleider, met vast dienstverband. 

Ps. We hebben er even een klein mini-rekensommetje op losgelaten. Jouw salaris stijgt al snel naar €17,53 per uur🤑! 

Lees meer over:

Vacatures Fokker!

 

Waarom werken bij Fokker?

🧘Balans
Bij Fokker Elmo is  de juiste balans tussen werk en privé heel belangrijk. Met flexibele werkuren en de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken, past Fokker Elmo zich aan aan jouw behoeften, zodat je het beste uit zowel je werk als persoonlijke leven kunt halen. Hoe fijn is dat!

🔧Inhoud
Er is voor iedereen wel wat te vinden bij Fokker Elmo. Van productiemedewerkers in de Braiding-afdeling tot materiaalhandlers en markeerstraatmedewerkers, elk onderdeel van het productieproces is essentieel voor het leveren van hoogwaardige vliegtuigonderdelen. Of je nu een technische achtergrond hebt of een passie voor precisie, er is altijd een functie die bij je past en waarin je kunt uitblinken. Met een dynamische werkomgeving vol mogelijkheden en uitdagingen, zal elke dag bij Fokker Elmo vol werkplezier zitten!

🚀Groei
Bij Fokker Elmo is doorgroeien niet alleen een optie, het is een doel. Met talloze kansen voor professionele ontwikkeling en interne opleidingsprogramma's, stimuleert Fokker Elmo zijn medewerkers om hun vaardigheden en kennis voortdurend uit te breiden. Of je nu streeft naar een leidinggevende positie of wilt specialiseren in een bepaald vakgebied. Bij Fokker Elmo zit je goed. Zo breng jij  je carrière naar nieuwe hoogten✈️. 

Vacatures Fokker!

Veelgestelde vragen over werken bij Fokker Elmo

 • Wat zijn veel voorkomende vacatures bij Fokker Elmo ?

  Bij Fokker draait het allemaal om teamwork. Want elk onderdeel is onmisbaar voor een hoogwaardig eindproduct: een veilig vliegtuig! Zo zijn er vele verschillende werkplekken waar jij het verschil kunt maken. 

  Productiemedewerker Braiding

  De kabelbomen die jouw collega’s van assemblage gemaakt hebben moeten de juiste beschermlaag krijgen. Zo is alles beschermt tegen hitte of slijtage. Het vliegtuig moet zo veilig mogelijk zijn ;). Gelukkig ben jij daar 🦸. Niet alleen hoor. Samen met een van de meest geavanceerde machines ga jij aan de slag op de afdeling braiding. Jij stelt deze in, zodat de machine de hele dag door soepeltjes kan draaien. En jij? Jij houdt je ogen goed open. Klaar om in te grijpen als het nodig is.

  Productiemedewerker Markeerstraat

  Teamwork begint hier. Want jouw collega’s van assemblage kunnen alleen maar vakwerk afleveren, als ze gaan werken met de juiste kabels. Daar zorg jij voor! Jij voorziet deze van een code en je stelt de computer goed in 🤓. Zo maak je de juiste documenten klaar voor de productie van de juiste kabels! Hadden we al gezegd dat jij MEGA lekker bezig bent?!

  Material Handler

  Als material handler heb jij een echt oog voor detail👀. Je bekijkt en behandelt alles wat binnenkomt. Je telt de materialen en legt alles klaar voor je collega’s die de materialen gaan gebruiken voor productie. Ook als je collega’s hun producten hebben gemaakt, zorg jij ervoor dat ze gereed zijn voor verzending. Doos, documenten, tape en door! Hoppa naar de klant

 • Kan je fulltime of parttime werken bij Fokker Elmo?

  Bij Fokker vliegen de uren je om de oren. Bij functies als productiemedewerker of assemblagemedewerker maak je onderdeel uit van een continu-proces. Een fulltime baan staat daarom voor je klaar! Lekker veel uren maken! Liever parttime werken? Geen probleem. Bij Fokker zorgen ze ervoor dat jij het naar je zin hebt. Ze passen de uren gewoon aan aan jou! Chill! Bij Fokker bepaal jij! 

 • In welke regio kan ik werken bij Fokker Elmo?

  Fokker zit in Papendrecht (vlakbij Dordrecht) en is goed bereikbaar. Onder de rook van Rotterdam ben jij vliegensvlug (snap je hem😉) op je werk .