Werken bij Fokker Elmo

Stel je eens voor… elke dag gaan er honderdduizenden mensen de lucht in. Dankzij jou! Jij zorgt ervoor dat deze mensen (en jij zelf natuurlijk ook) elke dag veilig vliegen✈️.  Bij Fokker Elmo werk je aan de bekabeling van een Boeing, Airbus of JSF. Om zomaar even wat voorbeelden te noemen. Samen met je collega’s ga jij elke dag weer voor de win. Radio aan en gaan 🎵Opleiding nodig? Nee hoor! Regelt Fokker Elmo voor je! 

Vacatures Fokker!

Waarom werken bij Fokker?

Bij Fokker Elmo is het nooit stil. En dat komt niet alleen door de leuke collega’s die er rondlopen. Nee! Er staat altijd een lekker muziekje op. Zangkunsten🎤 en/of dansmoves 💃zijn dus vaardigheden die jij lekker mee neemt naar de werkvloer. Samen met je collega’s swing jij de dag door. Naast de gezellige sfeer zorgt Fokker Elmo dat jij op je plek bent. Zo krijg jij vanaf dag 1 een interne opleiding. Zo ben jij binnen een paar weken de expert in het bouwen van vliegtuigen. En daarmee bedoelen we niet die van papier🙃. Jij weet precies welke kabels er in de neus 👃moeten en welke achter het stuur. Alle kabels van binnen en van buiten net iets te vaak gezien? Dan is er altijd ruimte om door te groeien. Bespreek dus zeker direct jouw ambities met ons. Dan stippelen we samen jouw pad uit! 

Arbeidsvoorwaarden

Over goede arbeidsvoorwaarden hoef je je bij Fokker geen zorgen te maken. Deze vliegen je namelijk om de oren. Het is vooral een optelsom van een NOG hoger salaris. Bij Fokker krijg je: 

  • Een salaris van € 14,13 per uur. Ka-ching! En loopt op tot €17,53.

  •  26 weken gewerkt bij assemblage of productie? Jij verdient een promotie naar  € 14,47 per uur. 

  • 5% ADV-toeslag 

  • 15,3% ploegentoeslag 

  • Doorgroeikansen, onder andere naar Inspector of Teamleider, met vast dienstverband. 

Ps. We hebben er even een klein mini-rekensommetje op losgelaten. Jouw salaris stijgt al snel naar €17,53 per uur🤑! 

Veel voorkomende vacatures bij Fokker Elmo 

Bij Fokker draait het allemaal om teamwork. Want elk onderdeel is onmisbaar voor een hoogwaardig eindproduct: een veilig vliegtuig! Zo zijn er vele verschillende werkplekken waar jij het verschil kunt maken. 

Productiemedewerker Braiding

De kabelbomen die jouw collega’s van assemblage gemaakt hebben moeten de juiste beschermlaag krijgen. Zo is alles beschermt tegen hitte of slijtage. Het vliegtuig moet zo veilig mogelijk zijn ;). Gelukkig ben jij daar 🦸. Niet alleen hoor. Samen met een van de meest geavanceerde machines ga jij aan de slag op de afdeling braiding. Jij stelt deze in, zodat de machine de hele dag door soepeltjes kan draaien. En jij? Jij houdt je ogen goed open. Klaar om in te grijpen als het nodig is.

Productiemedewerker Markeerstraat

Teamwork begint hier. Want jouw collega’s van assemblage kunnen alleen maar vakwerk afleveren, als ze gaan werken met de juiste kabels. Daar zorg jij voor! Jij voorziet deze van een code en je stelt de computer goed in 🤓. Zo maak je de juiste documenten klaar voor de productie van de juiste kabels! Hadden we al gezegd dat jij MEGA lekker bezig bent?!

Material Handler

Als material handler heb jij een echt oog voor detail👀. Je bekijkt en behandelt alles wat binnenkomt. Je telt de materialen en legt alles klaar voor je collega’s die de materialen gaan gebruiken voor productie. Ook als je collega’s hun producten hebben gemaakt, zorg jij ervoor dat ze gereed zijn voor verzending. Doos, documenten, tape en door! Hoppa naar de klant!

  • Bekijk alle vacatures als 

Fulltime of parttime werken bij Fokker Elmo GKN Aerospace

Bij Fokker vliegen de uren je om de oren. Bij functies als productiemedewerker of assemblagemedewerker maak je onderdeel uit van een continu-proces. Een fulltime baan staat daarom voor je klaar! Lekker veel uren maken! Liever parttime werken? Geen probleem. Bij Fokker zorgen ze ervoor dat jij het naar je zin hebt. Ze passen de uren gewoon aan aan jou! Chill! Bij Fokker bepaal jij! 

Werken bij Fokker Elmoin Hoogerheide en Papendrecht

Van Rotterdam tot Goes; waar je ook woont, er is altijd een Fokker-locatie waar je binnen 30 à 40 minuten kunt zijn! Fokker zit namelijk zowel in Hoogerheide (bij Bergen op Zoom) als in Papendrecht (vlakbij Dordrecht). Beide locaties zijn volwaardige productielocaties. Dit betekent dat jij voor elke functies kunt solliciteren. Zowel in Hoogerheide als in Papendrecht. Jij kiest de locatie! Solliciteren dus! 

Vacatures Fokker!