Werken bij Kwantum

Bij Kwantum vind je alles, maar dan ook écht alles voor in huis. En dit komt allemaal uit hun giga magazijnen in Tilburg en in Diessen. Daar gebeurt het! Jij, samen met je collega’s. Elke dag werken jullie samen aan betere interieurs door heel Nederland. (Funda wel eens gecheckt? Jouw werk is harder nodig dan je denkt!) Jij steekt de handen uit de mouwen. Maar weet ook hoe je het beste ontspant in de goed ingerichte kantine met natuurlijk… HEERLIJK eten!

Alle vacatures bij Kwantum

Waarom werken bij Kwantum?

Werk je bij Kwantum als magazijnmedewerker of orderpicker. Grote kans dat jij daar over een paar jaar nog werkt. Maar dan bij Kwantum zelf. Het is namelijk heel normaal dat jij na een half jaar al een nieuw contract van Kwantum krijgt. Geen zorgen om ons hoor! Ook typisch Kwantum? Mega snel een vast contract binnenharken. Lekker hoor! 

Nog een leuk extraatje bij Kwantum. De kantine. Deze kunnen we hier niet vergeten. Dit is echt een plek om even bij te komen met je collega’s. Gezellig ingericht en lekker eten. De ultieme manier om even te ontspannen.


Arbeidsvoorwaarden

Bij Kwantum zorgen ze goed voor al hun medewerkers. Dus uitzendkrachten zijn gelijk aan eigen medewerkers. Kijk maar goed wat ze jou te bieden hebben:

  • Een lekker salaris! 

  • 12,5% ploegentoeslag over elk gewerkt uur.

  • Nog geen EPT-certificaat ? Wij zorgen gratis voor de opleiding én het certificaat!

  • Doorgroeikansen, bijvoorbeeld naar hef- of reachtruckchauffeur

  • Na een half jaar in dienst van Kwantum? Jij bent geen uitzondering! 

Veel voorkomende vacatures bij Kwantum

Bij Kwantum hebben we vacatures in Tilburg en Diessen. Jouw nieuwe werkplek is een groot magazijn. Vol met tafels, lampen, tuinsets. Maar ook de kleinste details. Waxinelichthouders en dekentjes. Doe dus ook vooral alsof je thuis bent. Welke baan je kunt vinden bij Kwantum? We vertellen je de tofste!

Magazijnmedewerker

Ja hoor! Hij is er weer! De vrachtwagen vol nieuwe woonartikelen. En wanneer de laadklep opengaat…start jouw dag. Jij zorgt ervoor dat alle spullen op de juiste plek terechtkomen. Wel zo makkelijk. Zo weten jouw orderpicker-collega’s straks precies waar ze de hanglamp met veren kunnen vinden. Alles sjouwen met je eigen spierballen? Nee joh! Daar heb jij een EPT-truck voor! 

Orderpicker

3, 2, 1… Go! Jij maakt er een sport van om zo veel mogelijk bestellingen in de vrachtwagen te krijgen. Voordat hij vertrekt! De hele dag check jij de nieuwe bestellingen die binnenkomen. Een nieuwe lamp, een paar gordijnen en een tafeltje. (Jij weet gelijk wanneer een paarse tafel met een gele lamp weer helemaal in is.) Je pakt de scanner en vliegt door het magazijn. Onderweg minimaal drie high-fives met je collega’s en door! Alles bij elkaar? Klaar. Handen los! Jouw 23ste bestelling zit ook keurig in de bus. 

Werken bij Kwantum in Tilburg of Diessen

De magazijnen van Kwantum staan in Tilburg en Diessen. Jouw vaste werkplek vanaf nu. Gratis parkeren met de auto (of fiets natuurlijk) en de locatie is goed te bereiken. Al moeten we toegeven. Met het OV gaat het net iets minder soepel. Zie het als een mooi moment om de band tussen jouw fiets of je auto te verbeteren!De reiskosten die betaalt Kwantum gewoon voor je, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Jouw salaris kan volledig naar je nieuwe bank, telefoon, vakantie, waterfles, ultra geavanceerde stopwatch…

Fulltime of parttime werken bij Kwantum

Die keuze ligt bij jou. De meeste collega’s die jij zult tegenkomen bij Kwantum werken de fulltime. #meergezelligheid! Werk je toch liever parttime? Dan past Kwantum zich aan aan jou. Alles is mogelijk! Ideaal toch?!

Een vast contract!

Ja je leest het goed! Direct een vast contract via Tempo-Team. Zo ontvang jij in één klap meer zekerheid. Wat een boost voor jouw werkplezier! Ga ervoor!