ICT

Deskundige en dienstverlenende ICT-professionals

Op zoek naar een ICT-professional die uw organisatie (tijdelijk) komt versterken? Iemand die zich thuis voelt in onder meer infra-, ontwikkeling- en applicatiebeheer? Of juist een helpdeskmedewerker die op deskundige, dienstverlenende manier uw klanten te woord staat? U bent bij Tempo-Team aan het juiste adres. Tempo-Team is al meer dan twintig jaar specialist in het vervullen van ICT-vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau. Binnen onze vakspecialisatie ICT werken we samen met bedrijven met grote ICT-afdelingen. Maar ook bedrijven in de automatiseringsbranche en in het mkb maken veelvuldig gebruik van onze professionals. We selecteren alleen die talenten die het beste bij uw organisatie passen.

Werken met professionals in de ICT-sector

Zoekt u een starter of een ervaren ICT’er? Zoekt u een medewerker voor een tijdelijke opdracht of voor het vervullen van een vaste baan? Zoekt u een echte techneut of iemand die op een dienstverlenende manier de it-vragen van uw klanten beantwoordt? Uw wensen staan centraal. Uw vaste contactpersoon kijkt met u naar wat voor uw vacature de beste oplossing is: uitzenden, detacheren, iemand direct vast in dienst nemen of misschien wel een medewerker bij ons op de payroll zetten. Dit direct bespreken? Neem contact op met een vestiging in de buurt.

Kwalificaties en vakkennis

Tempo-Team heeft dagelijks ruim 1000 hoger opgeleide professionals in zes specialistische vakgebieden aan het werk. Als basis beschikken zij over de juiste ervaring en skills en hebben de gewenste kwalificaties en vakkennis. Opleidingsprogramma’s en coaching maken hen direct inzetbaar. Met onze Resultaatmethode zetten we vervolgens het resultaat van de (interim-)opdracht en de rol van de professional centraal. Op deze manier worden de kennis en ervaring van de professional gericht ingezet op de te behalen doelstellingen en werkt hij aan het realiseren van uw gewenste resultaat.

De belangrijkste ICT-functieprofielen

Bekijk hier enkele profielen van de meest voorkomende ICT-functies. Misschien passen deze wel bij u:

1. Technisch applicatiebeheerder
Een technisch applicatiebeheerder weet feilloos de vraag van de gebruikers te analyseren en dit te vertalen naar een ICT-oplossing. Daarnaast slaagt hij er keer op keer in de oplossing op adequate wijze te implementeren. Ook heeft de technisch applicatiebeheerder een grote affiniteit met bedrijfsprocessen.

2. Softwareontwikkelaar .NET
De softwareontwikkelaar .NET heeft passie voor het ontwikkelen en testen van nieuwe software. Daarnaast implementeert hij nieuwe applicaties. Een andere uitdaging vormt het optimaliseren van bestaande applicaties.Om het een en ander te implementeren is het kunnen schrijven van heldere documentatie onontbeerlijk.

3. Systeembeheerder
Een systeembeheerder lost graag software- en hardwareproblemen op. Het is zijn passie om het systeem feilloos te laten draaien. Ook behoort het tot de verantwoordelijkheden om het systeem en de informatievoorziening perfect te beveiligen.