Schoonmaak: juist nú belangrijker dan ooit!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat met de intrede van COVID-19 hygiëne nóg belangrijker is geworden. Waar schoonmakers voorheen juist voor- en na de reguliere kantoortijden hun werk deden, vormen ze nu gedurende de werkdag de basis voor een veilige werkplek. Onze verwachting is dan ook dat bij het opengaan van kantoren en overheidsgebouwen, schoonmaak een continue proces wordt. Vanuit ons perspectief hebben de schoonmakers straks de belangrijkste taak in het creëren van een veilige werkplek!

Wat als we weer naar kantoor mogen?

“De kantoren mogen weer open!” Wij kunnen niet wachten tot Mark Rutte deze aankondiging maakt. De gesprekken bij de koffiemachine, leuke team borrels, brainstormsessies, gasten ontvangen, wat kijken we daar naar uit! Maar wat betekent dat eigenlijk voor jouw organisatie? Want waar mensen aanwezig zijn, is extra hygiëne nodig. Daarom helpen wij ook andere locaties met de schoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan pretparken, vakantieparken, restaurants, ziekenhuizen, etc.

Alle schoonmaak tot in de puntjes geregeld!

Het kan zomaar voorkomen dat je op het laatste moment nog vijf extra schoonmakers nodig hebt voor de volgende dag. Of dat je die ene lastige dienst van drie uurtjes laat in de avond moeilijk kunt opvullen. Geen paniek! Wij weten er alles van, en wij kunnen je daarbij helpen! Met een pool van gekwalificeerd schoonmaak personeel zorgen wij ervoor dat bij jouw organisatie de hygiëne altijd tot in de puntjes geregeld is.

Alles via één contactpersoon

Overzicht en duidelijkheid, daar houden wij van! Daarom regel je bij ons alles omtrent je schoonmaakpersoneel met één vast contactpersoon van Tempo-Team. En deze contactpersoon bevindt zich altijd in jouw regio. Wel zo handig en makkelijk! Daarnaast verzorgen wij ook de planning voor je. Deze is geheel transparant en real-time zichtbaar. Zo houd je altijd de controle, hoe groot je schoonmaak project of aanvraag ook is!

Plaats direct je vacature 

Meer weten?

Lang verhaal kort: bij Tempo-Team Schoonmaak helpen wij jou aan gekwalificeerd schoonmaak personeel én kunnen we ook de planning voor je regelen. Hoe we dat precies doen, dat gaat natuurlijk in overleg! Want maatwerk, dat werkt altijd het beste. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op!

Stuur een e-mail Of bel ons!