Onze diensten

Heeft u te maken met seizoensinvloeden? Gaan uw zaken beter dan verwacht? Dan kan het inschakelen van tijdelijk personeel een uitkomst zijn. Echter, als brede HR-dienstverlener biedt Tempo-Team meer dan alleen het uitzenden en detacheren van tijdelijk personeel. 

Tempo-Team is ook een betrouwbare partner bij het outsourcen van productieprocessen, payrollen van medewerkers, re-integratie van personeel of het digitaliseren van planningssystemen en aankomstcontroles.

Tempo-Team beschikt niet alleen over een uitgebreide database met duizenden kandidaten en een uitgebreid netwerk van vestigingen. Wij hebben jarenlange ervaring bij het inrichten van de flexibele schil van bedrijven. U kunt veel tijd en geld besparen door Tempo-Team werk uit handen te laten nemen. Hoe? Laat ons weten naar wie u op zoek bent en wij komen met een passende offerte, een geschikte kandidaat en een op maat gesneden dienstverlening. Daarnaast bieden wij ook diverse opleidingen en trainingen. Bekijk hieronder onze passende oplossingen voor uw personeelsvraagstuk.