Wij leiden de ideale operator op

Stiekem de motor van je bedrijf: een operator. Die houdt je bedrijf draaiende. De ideale match tussen mens en machine: waar vind je die? Die pluk je vaak niet zomaar van de straat. Opleiden is het antwoord. Hoe? Met onze ervaring en hulp. Je wil tenslotte geen imitator maar een échte operator.

Onze (toekomstige) operators krijgen een op maat gemaakte opleiding, die helemaal is afgestemd op jouw bedrijf. Waarom? Volgens ons is werkend leren de toekomst. Daarom nemen wij jouw bedrijfsproces als vertrekpunt. Onze leerlingen worden zo perfect klaargestoomd om bij jou als ideale operator aan de slag te gaan!

Hoe gaat het in z’n werk?

Simpel: Tempo-Team heeft de leerling in dienst en is dus de werkgever. Zo heb jij geen administratieve lasten. De leerling-werknemer draait vier dagen per week mee in jouw bedrijf. De vijfde dag van de week komt hij/zij langs met een docent. Op deze laatste dag wordt dan de koppeling gemaakt naar de machines op de werkplek.

Een leerling krijgt per jaar tweehonderd uur klassikaal onderwijs. De roosters worden net als de inhoud van de opleiding in overleg met jou vastgesteld. Het jaar start wanneer jij dat wil en een klas bestaat uit acht tot vijftien leerlingen.

En tot slot, de taakverdeling is eenvoudig: wij werven, selecteren en detacheren. Jij faciliteert en begeleidt. Dat laatste kost je alles bij elkaar zo’n dertig minuten per week per leerling. Hadden we trouwens al verteld dat het slagingspercentage 90% is? NEGENTIG.

Welke opleidingen bieden we aan?

  1. Medewerker Voeding en Technologie (Voedingsoperator): duur 1 jaar
  2. Operator A: duur 1 tot 1,5 jaar
  3. Operator B: duur 1,5 - 2 jaar

Wat zijn de kosten?

Misschien wel het belangrijkste onderdeel: de kosten. Bij een groep van tien leerlingen betaal je per leerling 2.500 euro (all-in). Dat klinkt misschien als veel, maar je kunt per leerling maximaal 2.700 euro terugkrijgen via de subsidie praktijkleren. Dus reken maar uit: hallo voordeel!

Let trouwens wel even hier op: bij minder leerlingen stijgt de prijs per persoon en bij meer leerlingen daalt de prijs. Wil je weten hoeveel het jou precies gaat kosten? Een offerte op maat is zo gemaakt.

Aanmelden?

Klinkt goed hé, die leerwerktrajecten? Investeer in de operators van de toekomst en meld je nu aan als leerbedrijf! Neem daarvoor contact op met Ruud Beelen (06 13 46 11 67) of Joke Hoenderkamp (06 46 101 102). Je kunt ook altijd een mailtje sturen.

Nieuw personeel? Zo gefixt: plaats je vacature gratis online!

Recruitment is een vak apart. Heb jij even geluk: wij weten precies hoe we je volgende topper vinden. Nu meteen op zoek naar een nieuwe collega? Die vinden we voor je. Plaats je vacature hier helemaal gratis. Of geef ons gewoon een belletje.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening in de Food?

Maak vrijblijvend kennis met de voordelen van samenwerken met Tempo-Team.