Kandidaten gezocht? Zoek betrouwbaar met Tempo-Team GO!

Tempo-Team GO vindt snel de juiste flexwerker die meteen bij jou aan de slag kan. Heb jij voor een tijdelijke klus in de logistiek, administratie of promotie snel flexibele kandidaten nodig? Of zoek je juist een manus van alles? Voor één dienst, 2 weken of zelfs 2 maanden? Fulltime, parttime of bijbaan. Alles is mogelijk! Met Tempo-Team GO staat jouw flexibele kandidaat super snel klaar voor jouw korte klus.  

Wij maken gebruik van een app met duizenden gescreende kandidaten met verschillende profielen. De kandidaat met het juiste profiel reageert op jouw klus als hij of zij kan en wil werken. Zo krijg jij geschikt personeel dat er zin in heeft! 

Plaats direct je korte klus

Zo werkt GO!

Binnen no-time heb je onze kandidaten over de vloer!

 • Stap 1. Plaats direct je korte klus.  

 • Stap 2. Wij zoeken de juiste match tussen jouw klus en onze kandidaten met onze app!

 • Stap 3. Jij geeft de laatste check.

 • Stap 4. Jouw kandidaat gaat direct aan de slag!

Houd je de touwtjes graag in eigen handen? Met Youplan regel je altijd en overal je eigen personeelsplanning!

Snel flexibel personeel nodig?

Zoek jij flexibel personeel voor een korte klus? Dan sluit jouw opdracht perfect aan bij Tempo-Team Go! Wij hebben flexibele kandidaten voor onder andere logistiek, promotie en klantcontact.

Heb je een vraag? Anne staat voor je klaar!

Deze Vrolijke klantconsultant vertelt je meer over de kandidaten, wat je van ons kan verwachten, hoe de Jobbot en online omgeving werkt! Bel of mail. Anne neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en tovert een glimlach op je gezicht!

Anne Maas

Vrolijke klantconsultant

Meest gestelde vragen

 • Hoe plaats ik een vacature voor een korte klus?

  Je vacature doorgeven is supersimpel! Je klikt gewoon hier. Meer dan je contactgegevens, een functieomschrijving en startdatum hebben wij niet van je nodig. Vacaturedetails doorgegeven? Top! Je krijgt meteen een prijsindicatie te zien.

 • Iemand nodig voor een korte periode, hoe werkt dat eigenlijk?

  Via Tempo-Team Go kan je supersnel op- en afschalen met kandidaten. Ideaal voor de vacature! Heb jij personeel nodig voor één dienst? Of toch voor 5 maanden? Fulltime, parttime of bijbaan? En of dit nou nachtdiensten zijn, of toch dagdiensten, wij regelen het voor je!

 • Waarmee helpt Tempo-Team Go jou?

  Met de Tempo-Team Go app kun je supersnel op- en afschalen met onze kandidaten. Dit door onze effectieve werving via de app, waar we jouw vacature binnen 48 uur kunnen publiceren. Dit uiteraard met de snelle levering van kandidaten en ondersteunende service die je gewend bent vanuit Tempo-Team. Wij voldoen aan elke wetgeving en zijn perfect voor kortere vacature. Tempo-Team Go is hét werkplatform dat kandidaten alle vrijheid biedt om te werken wanneer het hen uitkomt op opdrachten die passen bij hun profiel.

 • Voor welke type medewerkers kan ik Tempo-Team Go inschakelen?

  Wij zijn gespecialiseerd in o.a. evenementen, catering, logistiek, promotie en de administratieve sector. Maar ook bij andere sectoren staan wij voor je klaar. Jouw vacature bieden we als ‘klus’ aan in onze app. Enthousiaste kandidaten reageren op jouw klus en wij checken of hun beschikbaarheid past bij de jouw vacature. Onze kandidaten zijn namelijk super flexibel en goed inzetbaar!

 • Hoeveel kandidaten kan ik bereiken via jullie app?

  Wij hebben op dit moment duizenden beschikbare kandidaten in onze app. Een groot deel van deze kandidaten heeft eerder klussen gedaan via Tempo-Team Go en zijn goed bekend met het concept. Via een melding in de app stellen wij alle kandidaten dagelijks op de hoogte van het relevante werkaanbod. Hier kan jouw vacature tussen staan! Er komen veel kandidaten weer terug in de app om extra banen en diensten te kiezen.

 • Worden mijn vacatures in het weekend ook ingevuld?

  Onze kandidaten zijn zeer flexibel en zijn ook beschikbaar in het weekend voor jouw vacature. Om kandidaten de tijd te geven zich voor te bereiden op het werk, geven wij -uiterlijk vrijdagmiddag de laatste updates door! Zorg er daarom voor dat je tijdig je opdracht aan ons doorgeeft!

 • Wanneer kan ik Tempo-Team Go bereiken?

  Heb je een vraag? Anne staat voor je klaar! Bellen of mail? Alles kan! Vind onze contactgegevens hier. Tot zo! 🥳