Kandidaten gezocht? Zoek betrouwbaar met Tempo-Team Go!

Vraag vrijblijvend informatie op of meld je vacature aan! In verband met het Coronavirus heb je nu waarschijnlijk te maken met spoedvacatures die tijdelijk van aard zijn. Geen zorgen, je bent niet de enige! Tempo-Team Go vindt snel de juiste flexwerker die meteen bij jou aan de slag kan. Dus kun jij tijdelijk wat hulp gebruiken in de logistiek, administratie of promotie? Of zoek je juist een manus van alles? Komt goed! Tempo-Team Go biedt flexibele kandidaten voor jouw spoedvacature! 

Snel personeel met kwaliteit nodig? Gebruikmaken van een app met meer dan 2.500 kandidaten én geen moeilijke administratie? Perfect! Wij maken snel de beste match tussen kandidaten en jouw vacature van maximaal vier weken. Van logistiek tot administratief, onze kandidaten zijn super flexibel. Fijn, toch?

Vraag vrijblijvend informatie op en... ready, set? Go!

Service die je van Tempo-Team gewend bent

 • Binnen 24 uur heb je ons al aan de telefoon om jouw vacature te bespreken
 • Uitzenden en detachering, gemakkelijk voor jou én onze kandidaten
 • Meer dan 2.500 beschikbare kandidaten voor jouw vacature
 • Snel kandidaten die zeer flexibel inzetbaar zijn

Zo werkt het!

Binnen no-time heb je onze kandidaten over de vloer!

Meer informatie?

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Tempo-Team gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.

  Vacature van één dag tot een maand

  Zoek jij kandidaten voor een vacature van maximaal vier weken? Dan sluit jouw opdracht perfect aan bij Tempo-Team Go! Wij hebben flexibele kandidaten voor onder andere in horeca, logistiek en klantcontact.

  Meest gestelde vragen

  • Iemand nodig voor een korte periode, hoe werkt dat eigenlijk?

   Via Tempo-Team Go kan je supersnel op- en afschalen met kandidaten. Ideaal voor de vacature! Tempo-Team Go plaatst vooral korte vacatures, denk hierbij aan werk van minimaal één dag tot maximaal vier weken. Qua werktijden kan dit natuurlijk verschillen. Een dienst kan bijvoorbeeld vier tot acht uur duren. Dit kunnen dag- en nachtdiensten zijn, alles is prima.

  • Waarmee helpt Tempo-Team Go jou?

   Met de Tempo-Team Go app kun je supersnel op- en afschalen met onze kandidaten. Dit door onze effectieve werving via de app, waar we jouw vacature binnen 48 uur kunnen publiceren. Dit uiteraard met de snelle levering van kandidaten en ondersteunende service die je gewend bent vanuit Tempo-Team. Wij voldoen aan elke wetgeving en zijn perfect voor kortere vacature (+/- één dag tot een maand). Tempo-Team Go is hét werkplatform dat kandidaten alle vrijheid biedt om te werken wanneer het hen uitkomt op opdrachten die passen bij hun profiel.

  • Voor welke type medewerkers kan ik Tempo-Team Go inschakelen?

   Wij zijn actief in o.a. evenementen, catering, logistiek, promotie en de administratieve sector. Al deze soorten werk worden aangeboden als ‘klus’ in onze app. Mocht jouw sector hier niet tussen staan, dan kun je ons bellen om de mogelijkheden te bespreken. Dan kijken wij of kandidaten beschikbaar zijn die passen die bij jullie aanvraag. Onze kandidaten zijn namelijk super flexibel en goed inzetbaar.

  • Hoeveel kandidaten kan ik bereiken via jullie app?

   Wij hebben op dit moment zo’n 2500 beschikbare kandidaten in onze app. Een groot deel van deze kandidaten heeft eerder klussen gedaan via Tempo-Team Go en zijn goed bekend met het concept. Via een melding in de app stellen wij alle kandidaten dagelijks op de hoogte van het relevante werkaanbod. Hier kan jouw vacature tussen staan! Er komen veel kandidaten weer terug in de app om extra banen en diensten te kiezen.

  • Worden mijn vacatures in het weekend ook ingevuld?

   Onze kandidaten zijn zeer flexibel en zijn ook beschikbaar in het weekend voor jouw vacature. Om kandidaten de tijd te geven zich voor te bereiden op het werk, geven wij -uiterlijk vrijdagmiddag de laatste updates door! Zorg er daarom voor dat je tijdig je opdracht aan ons doorgeeft!

  • Wanneer kan ik Tempo-Team Go bereiken?

   Wij zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar vanaf 08:30 tot 17:30 bereikbaar voor vragen en verdere ondersteuning. Geef jouw vacature direct door óf neem contact met ons op.