Altijd personeel met onze 18-uursdienst

Snel en last-minute personeel nodig? Wij springen bij als dat nodig is. Ook als je binnen een dag heel veel personeel nodig hebt. Het kan! Met onze 18-uursdienst staan wij tot je dienst!

Wat houdt die 18-uurs in?

We houden het kort. Wij regelen snel en last-minute personeel voor je. Ook buiten kantoortijden. Je kunt ons van half zes ‘s ochtends tot half twaalf ‘s avonds bereiken. Ook in het weekend en tijdens de feestdagen. Daar heb je iets aan!En last-minute geregeld betekent niet last-minute personeel. Je krijgt dezelfde kwaliteit als dat je van ons gewend bent. We denken met je mee en snappen wat je nodig hebt.

De 18-uurservaring van Bakkersland

'Onvoldoende personeel betekent bij ons productieverlies. Dat willen we hoe dan ook voorkomen. Dat kan met de 18-uursdienst van Tempo-Team. We kunnen snel extra personeel inzetten. Dat is voor onze service onmisbaar en cruciaal voor het productieproces.

De 18-uurservaring van Hotel Okura

'Dankzij de 18-uursdienst kunnen wij buiten kantoortijden een beroep op Tempo-Team doen. Deze service waarderen wij zeer. Zeker als wij ad hoc extra personeel nodig hebben voor een partij of bij ziekte.'

Heb je ons nodig? Bel!

Neem tijdens kantoortijden contact op met je vaste contactpersoon van Tempo-Team. Is het eerder of later? Bel dan naar onze 18-uursdienst.

Bel 020-5236155

Meer weten over de 18-uursdienst?

Onze mensen vertellen je graag meer over deze service van Tempo-Team.

Branches van Tempo-Team

Tempo-Team biedt ook voor jouw branche de beste kandidaten.