Onze vakantiekrachten bezorgen jou een zorgeloze zomer!

Zoek jij vakantiekrachten? Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres! Geef je vacature aan ons door. Wij vinden de vakantiekracht(en) die jij nodig hebt!

Vakantiekracht-checklist:

  • Tijdelijk werk van maximaal 6 weken
  • Tussen 1 juni en 1 september
  • Zoek je vakantiekrachten van 16 jaar en ouder?

Check, check, dubbelcheck? Dan zoek je een vakantiekracht! Het goede nieuws is: die hebben wij voor jou! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw tijdelijke (vakantie)klus met ons delen! 

Geef je vacature door

Liever zelf aan de slag? Download het vakantiekrachtenboekje en lees hier alles over vakantiekrachten!

Meer lezen? Spring snel naar...

Wet- en regelgeving 

Wij zenden vakantiekrachten uit vanaf 16 jaar. Maar vanaf 13 jaar mag je al vakantiewerk verrichten. Let wel op! Aan alle leeftijden tot 18 jaar zijn regels verbonden. Wij hebben de belangrijkste wet- en regelgeving per leeftijdsgroep voor je op een rijtje gezet. Ook hoe het zit met het salaris. Zo weet jij precies wat wel en ook wat niét mag! 

Je zoekt vakantiekracht(en) voor een tijdelijke zomerklus

Altijd een lekker vooruitzicht, de zomervakantie! Jouw vaste bezetting gaat als het goed is genieten van een paar weekjes rust. Maar het werk loopt gewoon door. En misschien heb je wel te maken met een seizoenspiek in de zomermaanden. Heb jij tussen 1 juni en 1 september extra mensen nodig? Is het een klus van maximaal 6 aaneengesloten weken? Dan zoek jij vakantiekrachten! 

Het goede nieuws?! Jouw tijdelijke (vakantie)baan geef je supereasy aan ons door. Via Tempo-Team vind jij razendsnel jouw kandidaat, die direct bij je aan de slag kan. Hoe dat werkt? Na het doorgeven van jouw vacature staan er binnen 24 uur kandidaten voor jou klaar in je online omgeving. Jij kiest zelf jouw Tempo-Team topper! En willen jouw buurmeisje, zoon en neefje ook wel komen werken? Dan geef je jouw eigen kandidaat super simpel door aan ons! Wij bellen ze op voor een persoonlijk sollicitatiegesprek, zodat jij dat niet hoeft te doen. Daarnaast zetten we ook nog andere geschikte kandidaten voor je klaar in je online omgeving. Zo kies jij altijd de beste kandidaat voor jouw vacature! Ennuh, geen administratieve rompslomp, werving, verloning en risico’s. Die nemen wij voor onze rekening! ;) 

  • Je deelt gratis je vacature met ons en krijgt direct een prijsindicatie
  • 24/7 toegang tot kandidaten in je online omgeving 
  • Zelf een kandidaat in gedachte? Cv check en sollicitatiegesprek doen wij!
  • Jij kiest zelf jouw Tempo-Team topper
  • Geen match? Dan betaal je niet!

Plaats direct je vacature Of bel ons!

Zelf vakantiekrachten gevonden en het werkgeverschap goed regelen?

Heb jij jouw vakantiekrachten al gevonden? Dan is payrolling wellicht interessant voor jou. Zeker aangezien vakantiekrachten slechts tijdelijk bij jou werken. Bij payrolling wordt Tempo-Team juridisch werkgever van jouw vakantiekrachten. Jij neemt de mensen aan die je wilt, wij fixen de rest. Daarmee zijn wij verantwoordelijk voor alle werkgeversverplichtingen. Ook handig als je deze zomer je buurjongen, nichtje, zoon of dochter bij jouw bedrijf wilt laten vakantie-werken. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

Zelf werven?

Helemaal zelf aan de slag met het werven van jouw vakantiekrachten? Dat kan natuurlijk ook! We delen graag onze kennis, waarmee jij los kan gaan met het aantrekken, vinden (sourcen), selecteren en screenen van vakantiekrachten voor jouw bedrijf. Download het vakantiekrachtenboekje en lees hoe wij het fixen!

Of duik in de wereld van recruitment en ga zelf aan de slag. 

Ontvang het vakantiekrachtenboekje in je inbox!

bedrijfsgrootte