Vakantiekrachten gezocht? Wij helpen jou aan een zorgeloze zomer!

Zoek je vakantiekrachten voor maximaal 6 weken? ✔️ Tussen 1 juni en 1 september? ✔️ en zoek je vakantiekrachten van 16 jaar of ouder?✔️ Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres! Geef je vacature aan ons door en wij vinden de vakantiekracht(en) die jij nodig hebt! Of ga je liever zelf aan de slag? Download dan ons vakantiekrachtenboekje en lees alles over vakantiekrachten!

Geef je vacature doorVakantiekrachtenboekje

Op deze pagina

Vakantiekrachten: hoe zat 't ook alweer?! ✔️

De zomer staat voor de deur en dat betekent ook de vakantieperiode. Wil jij vakantiekrachten in gaan zetten? Check dan nog even de wet- en regelgeving!

Wet- en regelgeving 

Wij zenden vakantiekrachten uit vanaf 16 jaar. Maar vanaf 13 jaar mag je al vakantiewerk verrichten. Let wel op! Aan alle leeftijden tot 18 jaar zijn regels verbonden. Wij hebben de belangrijkste wet- en regelgeving per leeftijdsgroep voor je op een rijtje gezet. Ook hoe het zit met het salaris. Zo weet jij precies wat wel en ook wat niét mag! 

Vakantiekrachten gezocht voor een zomerklus?

Altijd een lekker vooruitzicht, de zomervakantie! Jouw vaste bezetting gaat als het goed is genieten van een paar weekjes rust. Maar het werk loopt gewoon door. En misschien heb je wel te maken met een seizoenspiek in de zomermaanden. Heb jij tussen 1 juni en 1 september extra mensen nodig? Is het een klus van maximaal 6 aaneengesloten weken? Dan zoek jij vakantiekrachten! 

Het goede nieuws?! Jouw tijdelijke (vakantie)baan geef je supereasy aan ons door. Via Tempo-Team vind jij razendsnel jouw kandidaat, die direct bij je aan de slag kan. Hoe dat werkt? Na het doorgeven van jouw vacature staan er binnen 24 uur kandidaten voor jou klaar in je online omgeving. Jij kiest zelf jouw Tempo-Team topper! En willen jouw buurmeisje, zoon en neefje ook wel komen werken? Dan geef je jouw eigen kandidaat super simpel door aan ons! Wij bellen ze op voor een persoonlijk sollicitatiegesprek, zodat jij dat niet hoeft te doen. Daarnaast zetten we ook nog andere geschikte kandidaten voor je klaar in je online omgeving. Zo kies jij altijd de beste kandidaat voor jouw vacature! Ennuh, geen administratieve rompslomp, werving, verloning en risico’s. Die nemen wij voor onze rekening! ;) 

  • Je deelt gratis je vacature met ons en krijgt direct een prijsindicatie
  • 24/7 toegang tot kandidaten in je online omgeving 
  • Zelf een kandidaat in gedachte? Cv check en sollicitatiegesprek doen wij!
  • Jij kiest zelf jouw Tempo-Team topper
  • Geen match? Dan betaal je niet!

Plaats direct je vacature Of bel ons!

Zelf werven? Download ons vakantiekrachtenboekje!

Helemaal zelf aan de slag met het werven van jouw vakantiekrachten? Dat kan natuurlijk ook! We delen graag onze kennis, waarmee jij los kan gaan met het aantrekken, vinden (sourcen), selecteren en screenen van vakantiekrachten voor jouw bedrijf. Download het vakantiekrachtenboekje en lees hoe wij het fixen! Of duik in de wereld van recruitment en ga zelf aan de slag. 

Ontvang het vakantiekrachtenboekje in je inbox!

bedrijfsgrootte