Vakantiekrachten gezocht? Wij helpen jou aan een zorgeloze zomer!

Zoek je deze zomer vakantiekrachten? ✔️ En zoek je vakantiekrachten van 16 jaar of ouder?✔️ Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres! Meld je vacature aan, we bespreken welke oplossing het beste bij jou past en wij vinden de vakantiekracht(en) die jij nodig hebt! Ga je liever zelf aan de slag? Download dan onze vakantiekrachtentoolkit en lees alles over vakantiekrachten!

Vacature aanmeldenVakantiekrachtentoolkit

Op deze pagina

Vakantiekrachten: hoe zat 't ook alweer?! ✔️

De zomer staat voor de deur en dat betekent ook de vakantieperiode. Wil jij vakantiekrachten in gaan zetten? Check dan nog even de wet- en regelgeving!

Wet- en regelgeving 

Wij zenden vakantiekrachten uit vanaf 16 jaar. Maar vanaf 13 jaar mag je al vakantiewerk verrichten. Let wel op! Aan alle leeftijden tot 18 jaar zijn regels verbonden. Wij hebben de belangrijkste wet- en regelgeving per leeftijdsgroep voor je op een rijtje gezet. Ook hoe het zit met het salaris. Zo weet jij precies wat wel en ook wat niét mag! 

Vakantiekrachten gezocht voor een zomerklus?

Altijd een lekker vooruitzicht, de zomervakantie! Jouw vaste bezetting gaat als het goed is genieten van een paar weekjes rust. Maar het werk loopt gewoon door. En misschien heb je wel te maken met een seizoenspiek in de zomermaanden. Heb jij deze zomer extra mensen nodig? Dan zoek jij waarschijnlijk vakantiekrachten! 

Het goede nieuws?! Jouw tijdelijke (vakantie)baan meld je supersnel aan. Wat er daarna gebeurt? Wij nemen binnen 24 uur contact op om de vacature door te spreken en kijken welke oplossing het beste bij jouw vraag past. 

Tempo-Team Uitzenden
We plaatsen jouw vacature(s) online, werven en screenen kandidaten voor je en ze gaan via ons bij jou aan de slag.
Tempo-Team Online Uitzenden
Als je via je eigen netwerk/werknemers je vakantiekracht vacatures deelt, maar wel ontzorgd wil worden in: communicatie, screening en administratie. Je deelt binnen 2 minuten je vacature met ons, geef aan dat je je eigen kandidaten hebt gevonden. Wij regelen de rest!
Tempo-Team Go
Voor een korte klus die je snel zelf uitzet. Zo bereik je in 1 klap een pool van 5.000 talenten die geïnteresseerd zijn in klussen in de horeca, catering, logistiek, productie, administratie en schoonmaak.

Jij hoeft alleen maar je vacature aan te melden, wij doen de rest. Dit is waarom jij kiest voor vakantiekrachten via Tempo-Team:

  • Je deelt gratis je vacature met ons en krijgt direct een prijsindicatie
  • Via onze website bereiken we in de zomer zo’n 800.000 jongeren met alle zomer-vacatures.
  • Supersnel opschalen met onze pool-vakantie-talenten.
  • Wij zijn dé werkplezierexpert en inspireren en helpen onze klanten daarbij. Ook als het gaat om jongeren en werkplezier. 🤩
  • We garanderen altijd een 8+ beleving. 
  • Wij zorgen voor de beste matches!

Meld je vacature aan Of bel ons!

Zelf werven? Download onze vakantiekrachtentoolkit!

Helemaal zelf aan de slag met het werven van jouw vakantiekrachten? Dat kan natuurlijk ook! We delen graag onze kennis, waarmee jij los kan gaan met het aantrekken, vinden (sourcen), selecteren en screenen van vakantiekrachten voor jouw bedrijf. Download het vakantiekrachtentoolkit en lees hoe wij het fixen! Of duik in de wereld van recruitment en ga zelf aan de slag. 

Ontvang de vakantiekrachtentoolkit in je inbox!

bedrijfsgrootte