De voorwaarden voor een perspectiefverklaring

Met de perspectiefverklaring kan jij als flexwerker GEWOON aan een hypotheek komen

Verbaasd? Niet nodig. Bij Tempo-Team hebben wij de zogeheten ‘perspectiefverklaring’ opgesteld. Dé manier om als flexwerker in aanmerking te komen voor een hypotheek. En nu wil je weten hoe jij een perspectiefverklaring kan krijgen. Lees verder en haal de slingers maar vast uit de kast!

Start de procedure Read in English 

Wat is een perspectiefverklaring? 

Het woord zegt het al. Met de perspectiefverklaring wordt er naast je contract ook gekeken naar je perspectief op de arbeidsmarkt. Op basis van je opleiding, werkervaring, functie en vaardigheden. Okay en nu? Vraag de verklaring aan bij Tempo-Team als je binnen nu en een half jaar van plan bent een huis te gaan kopen. En weet je wat het mooie is, de hypotheekverstrekker behandelt je aanvraag net als iemand met een vast dienstverband. 

De voorwaarden op een rij

  • CHECK 1: als je de aanvraag start ben je minimaal één jaar werkzaam bij Tempo-Team
  • CHECK 2: wacht met het kopen van een huis totdat je de perspectiefverklaring daadwerkelijk in je bezit hebt. Zo voorkom je een flinke boete!
  • CHECK 3: de perspectiefverklaring is na uitgifte een half jaar geldig.

Let op: meer dan de helft van de aanvragers van de perspectiefverklaring ontvangt ook echt de verklaring van Tempo-Team. Het perspectief op de arbeidsmarkt kan zelfs bij een volledig dossier, goede referenties en beoordelingen toch tegen vallen. Houd hier rekening mee!

De perspectiefverklaring aanvragen?

Wil jij graag als flexwerker een huis kopen? En voldoe je aan de eisen?

Vragen over de perspectiefverklaring?

Bekijk ons overzicht van veelgestelde vragen over de Tempo-Team perspectiefverklaring.