Pak korting op je verzekering!

Wat is er nog lekkerder dan voor alles goed verzekerd zijn? Voor alles goedkoop verzekerd zijn natuurlijk. Dus hop! Check snel welke kortingen je krijgt via Tempo-Team👇

Kortingen bij Centraal Beheer Achmea

Allereerst: onze speciale kortingen bij Centraal Beheer Achmea gelden voor de verzekeringen Auto & Vervoer, Wonen, Reizen en Nabestaandenvoorziening. ‘Hoe regel ik dit?’ hoor ik je denken. Simpel: ga direct naar de website van Centraal Beheer Achmea. Klik één van de verzekeringen aan en vul je gegevens in. Op het eind, bij het berekenen van de premie, kies je ervoor om gebruik te maken van de ‘collectiviteitskorting’. Zoek in die lijst naar Tempo-Team en BAM die 10% korting is voor jou! (Dit kan je dus helemaal zelf regelen en daar heb je ons niet eens voor nodig;))

Al verzekerd bij Centraal Beheer Achmea?

Geen probleem, je loopt je korting niet mis! Bel even met de helpdesk van Centraal Beheer Achmea via 055 579 80 00. Zij zorgen er dan gelijk voor dat de korting ook bij jou ingaat.

Je stopt bij Tempo-Team?

Jammer! Dan kan je niet langer gebruik maken van de kortingen. Centraal Beheer Achmea zet je kortingen automatisch uit. Wil je helemaal stoppen met de verzekering? Bel dan de helpdesk van Achmea.

Tot 15% korting op je zorgverzekering bij VGZ

Als medewerker van Tempo-Team ben je bij VGZ uitstekend verzekerd.VGZ Werkt biedt jouw de collectieve zorgverzekering speciaal gericht op Werkend Nederland. Met ruime vergoedingen en vele extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl. Handig toch? Ga snel naar vgz.nl/tempo-team en bekijk alle voordelen.

Gedetacheerden: Tempo-Team heeft voor gedetacheerden (ook in fase A) een collectief contract met Zilveren Kruis Achmea gesloten voor een zorgverzekering. Deze collectieve overeenkomst biedt gedetacheerden en hun eventuele gezinsleden 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende pakketten van Zilveren Kruis Achmea plus gunstige afspraken omtrent de dekking, acceptatieplicht en afhandeling van declaraties. Als je als gedetacheerde een offerte voor een ziektekostenverzekering wil aanvragen bij Zilveren Kruis Achmea kun je bellen met 071 365 20 80. Om in aanmerking te komen voor de collectiviteitskortingen moet je het contractnummer van Tempo-Team opgeven, dit is: 207044827

Nog vragen?

Heb je een vraag of kom je er niet uit? Check de FAQ of neem contact op met je intercedent of contactpersoon! De contactgegevens vind je in Mijn Tempo-Team.

Tempo-Team NL app

Vergeet niet onze app te downloaden in de app store! Je kunt hier makkelijk je rooster inzien en ook diensten accepteren. In één oogopslag zie je waar je moet werken, hoe je daar komt en hoe laat je dienst begint! Handig!