Pak korting op je verzekering!

Wat is er nog lekkerder dan voor alles goed verzekerd zijn? Voor alles goedkoop verzekerd zijn natuurlijk. Dus hop! Lekker toeren met je auto richting Italië! Check hier welke kortingen je krijgt via Tempo-Team.

Allereerst: onze speciale kortingen bij Centraal Beheer Achmea gelden voor de verzekeringen Auto & Vervoer, Wonen, Reizen en Nabestaandenvoorziening.

‘Hoe regel ik dit?’ hoor ik je denken. Het antwoord ligt dichterbij dan je denkt. Lees even door.

Simpel: ga direct naar de website van Centraal Beheer Achmea. Klik één van de verzekeringen aan en vul je gegevens in. Op het eind, bij het berekenen van de premie, kies je ervoor om gebruik te maken van de zogeheten ‘collectiviteitskorting’. Zoek in die lijst naar Tempo-Team en BAM die 10% korting is voor jou!

(Dit kan je dus helemaal zelf regelen en daar heb je ons niet eens voor nodig.)

Al verzekerd bij Centraal Beheer Achmea?

Geen probleem, je loopt je korting niet mis hoor! Bel even met de helpdesk van Centraal Beheer Achmea via 055 579 80 00. Zij zorgen er dan gelijk voor dat de korting ook bij jou ingaat.

Je stopt bij Tempo-Team?

Jammer! Dan kan je niet langer gebruik maken van de kortingen. Centraal Beheer Achmea zet je kortingen automatisch uit. Wil je helemaal stoppen met de verzekering? Bel dan de helpdesk van Achmea.

Tempo-Team NL app

Vergeet niet onze app te downloaden in de app store! Je kunt hier makkelijk je rooster inzien en ook diensten accepteren. In één oogopslag zie je waar je moet werken, hoe je daar komt en hoe laat je dienst begint! Handig!