Korting bij Centraal Beheer Achmea

Extra korting op toch al lage premies

Via Tempo-Team profiteer je van aantrekkelijke kortingen op verschillende verzekeringen van Centraal Beheer Achmea, één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Het verzekeringspakket bestaat uit verzekeringen voor Auto & Vervoer, Wonen, Reizen en Nabestaandenvoorziening met aantrekkelijke voorwaarden.
Je betaalt geen poliskosten, kunt rekenen op een snelle en directe schaderegeling en omdat je voor Tempo-Team werkt, krijg je extra korting op de toch al lage premies!

Goed verzekerd op pad
Met de verzekeringen van Centraal Beheer Achmea ga je goed verzekerd op pad. Het afsluiten van de verzekeringen gaat zonder rompslomp: je kunt direct, zonder tussenkomst van Tempo-Team, naar de internetsite van Centraal Beheer Achmea gaan. Je kunt ook bellen met de helpdesk van Centraal Beheer Achmea, telefoon 055 579 80 00, maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.
Deze kortingen zijn alleen geldig voor flexwerkers van Tempo-Team.

Ben je al verzekerd bij Centraal Beheer Achmea?
Bel dan ook even met de helpdesk van Centraal Beheer Achmea, telefoon 055 579 80 00. Zij zorgen ervoor dat de speciale kortingen op de eerstvolgende premievervaldag ingaan voor jouw verzekeringen.

Stop je met werken voor Tempo-Team?
Als je stopt met werken voor Tempo-Team, krijg je bericht van Centraal Beheer Achmea dat de verzekering op de eerste premievervaldatum overgaat naar de normale voorwaarden, zonder de kortingen. Wil je de verzekering onder die voorwaarden laten doorlopen, dan hoef je niks te doen. Wil je de verzekering helemaal stopzetten, dan bel je de helpdesk van Centraal Beheer Achmea, telefoon 055 579 80 00.